Ние во Охрид за нешто шо е срамота викаме :пипер вустасдк дека си признавам дека мислам на секс цело време аеееее
А јас пак викам , се заеба уште прв пат ко си имала, зш без ниеднаш се мојт ама со еднаш не се издржвит
Ние во Охрид за нешто шо е срамота викаме :пипер вустасдк дека си признавам дека мислам на секс цело време аеееее
Во врска во муабетот погоре: штом пишувате со население, географска положба, државно уредување итн. тоа е веќе за во Географија. А за Туризам и патување се теми со омилени дестинации, со убави места за одмор и сл.
Разграничете ги малку форумите.
Јас што е до мене, би ги споил назад Географија и Туризам и Патување.
Ама работава е да не се отвараат за иста држава две теми, една за население и слично, а друга за омилени дестинации, туку сè за државата во иста тема да се пишува (пошо и онака гледам слабо има мислења во тие теми). Затоа мислам дека е добра идејата на Марик.Никакво спојување на темите. Значи Географија и Туризам сосема различни теми и содржини. Имам пишано во темата за администација, ама бидејќи членовите не можат да прочитаат таму ќе пишам и тука. РАЗГРАНИЧУВАЈТЕ ГИ ТЕМИТЕ. ГЕОГРАФИЈА - ПИШУВАЈТЕ КОЛКАВА Е НЕКОЈА ЗЕМЈА, КОЛКУ ЖИТЕЛИ И СЛИЧНО, ТУРИЗАМ Е ЗА ТУРИСТИЧКИ МЕСТА ВО ТАА ДРЖАВА.
Аееее со едно прашање овде општонароден бунт сум кренала...
Ама работава е да не се отвараат за иста држава две теми, една за население и слично, а друга за омилени дестинации, туку сè за државата во иста тема да се пишува (пошо и онака гледам слабо има мислења во тие теми). Затоа мислам дека е добра идејата на Марик.
И сега Марик, после целата дискусија, остануваш на тоа во Туризам и Патување да ја сместам темата?
Јас и онака таму планирав. Само покасно малце тоа.ОК, како сакаш, смести ја.
Јас ќе ти држам1. Единствена личност која знае да зборува, а не знае еден асален муабет да направи е дедо ми.
2. Утре полагам англиски. Нека ми држи среќа некој. Стварно ќе ми треба.
Благодарам.
BMW je auto, sve ostalo su kola