Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Ви дадоа ли да седите на советот? :eek
Епа кај нас еден или двајца од класот одат, поточно од нашиот клас одат претседателот и потпретседателот, поправија по некоја оценка некои професори каде фалаше на првимер 1 до 2%.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Епа кај нас еден или двајца од класот одат, поточно од нашиот клас одат претседателот и потпретседателот, поправија по некоја оценка некои професори каде фалаше на првимер 1 до 2%.
Епа бев ја и потпретседателот ама само кажавме два-три збора и ни викаат толку ај чао :giggle

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
СДП шо е поентата на (под)форумот Географија кога теми за секоја можна држава се отвараат во Туризам и Патување? Marick14, можда ти ќе можеш да ми одговориш? И плус, ако сакам сеа да отворам тема за некоја држава, кај да ја сместам?

Па смести ја под Туризам и Патување. Јас сакав и Франција да ја преместат во Туризам и Патување. И забегаа во таа тема така да веќе не е за кај мене (за во мојот подфорум). Иначе за држави ставај кај мене и ќе го средувам јас воведот како кај другите држави што сум направил (пр. државно уредување, парична единица итн...). А темата за Франција веќе спаѓа во Кафе муабети. :zelen

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Па смести ја под Туризам и Патување. Јас сакав и Франција да ја преместат во Туризам и Патување. И забегаа во таа тема така да веќе не е за кај мене (за во мојот подфорум). Иначе за држави ставај кај мене и ќе го средувам јас воведот како кај другите држави што сум направил (пр. државно уредување, парична единица итн...). А темата за Франција веќе спаѓа во Кафе муабети. :zelen

сдк безвеза ви е концептот...
во туризам и патување нека има тема пример: Омилени дестинации или неомилени , или каде сакам да одам ова лето и слично и во нив сите нека ставаат за која држава сакаат општо...А не да се отвара држава посебно за дестинација туристичка да се стави една слика и толку, мене ми е глупо тоа...
А географија си се знае, таа е за држави и ред други работи...

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN, LadyInPink and Lady*

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Во врска во муабетот погоре: штом пишувате со население, географска положба, државно уредување итн. тоа е веќе за во Географија. А за Туризам и патување се теми со омилени дестинации, со убави места за одмор и сл.
Разграничете ги малку форумите.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Па и ја искрено да ви кажам сметам дека темите на пример за Шпанија и копирано се за неа од википедија се сувишни секој може да отвори на гугл и да прочита..

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Па и ја искрено да ви кажам сметам дека темите на пример за Шпанија и копирано се за неа од википедија се сувишни секој може да отвори на гугл и да прочита..

За една држава има многу да се пишува, сигурно ќе почне со основни податоци за неа, население знаме ова она како и секој нормален вовед.
После во таа тема може да се стави се за неа, што сме чуле виделе, што се случило вчера таму и слично. Општо се за државата може да има барем јас така мислам , може се одржува некоја манифестација, првенство и се по ред. А во Туристички дестинации во општите теми може да се стави држава со некое конкретно место и во таа тема да се ставаат дестинации од разни држави, а не да се отвараат само теми...
Јас на пример пишувам во географија и мислам дека постовите не ми се баш од википедија, википедија ми служи само за првите основни податоци, понатаму сурфам наоѓам и други работи, нешто што сум чула и така си правам пост.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Јас со нов аватар,стариот ми здосади...Да си се пофалам само,и така.Уште малку и на прошетка.Се надевам дека ке најдам црвена фарба инаку ке ги тужам сите продавници.(wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Bum-Bum

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Се ѕвезодасав сеа уклулувам форумот и гледам нешто со црвени букви, викам готово нешто се е случило и кога прочитав :D
Гледам тоа темата јас сум ја отворила книгиче за мене да има, ма се зафракавам :D

Сaкaв да кажам дека бев на совет и се бунев таму за класот и супер поминав, успех на класот ни е 4,23 (party)
Слаби сте, нашиот е негде 4,5 може и повеќе :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma
Статус
Затворена за нови мислења.