ZAZ (Isabelle Geffroy)

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битоласе извинувам шо не можам да ви дадам поголемо инфо за групат , уморен сум од пишување, ке дополнам подоцна.. ссамо слушнете ги и ке сватите дека се работи за ептен квалитетна група...
 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Е колку сакав да отидам на концертот и тато сакаше да оди, но за жал не успеавме. Еден мој роднина го беше заразил татко ми со ЗАЗ па покрај татко ми сите почнавме дома да ги слушаме. И многу се нервирам кога јас зборев за ЗАЗ дека се многу добри сите како од Марс да сум падната ме гледаа, а сега викаат ги знаеш за ЗАЗ.
оваа многу ми се допага.
На татко ми пејачката го потсетуваа на Едит Пјаф.