The Walking Dead

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Омајгад, новава епизода беше врвоини! Првите 20 минути бев...
Моментот со Дерил и базуката, моментот со Џеси и синовите, моментот со Карл! Деј'ммммммммммм
А богами и моментот кога Рик, па после него и другите излегоа надвор.... касапење, еј!