The Walking Dead

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Мене ми ја препорачувале демек добра била, ама јас други серии гледав и сум ја заборавил оваа. Сега не можам од почеток да ја гледам, па затоа за да нема монолог на темава, ќе ги симнам последните епизоди само. За претходните ќе се распрашам што се случувало. :)
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Мене ми ја препорачувале демек добра била, ама јас други серии гледав и сум ја заборавил оваа. Сега не можам од почеток да ја гледам, па затоа за да нема монолог на темава, ќе ги симнам последните епизоди само. За претходните ќе се распрашам што се случувало. :)

Најлошиот можен план. Нема теоретски шанси да се распрашаш што се случувало во 5 ипол сезони во серија како TWD. Ниту има некој толку време да ти раскаже се, ниту пак може некој да ти долови се, невозможно е. :zelen
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Најлошиот можен план. Нема теоретски шанси да се распрашаш што се случувало во 5 ипол сезони во серија како TWD. Ниту има некој толку време да ти раскаже се, ниту пак може некој да ти долови се, невозможно е. :zelen
Епа тогаш само ќе ги симнам последниве епизоди, и ќе го искористам моето знаење за да ги поврзам работите, ќе гледам и трејлер некој за сезоните и така. :)
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Епа тогаш само ќе ги симнам последниве епизоди, и ќе го искористам моето знаење за да ги поврзам работите, ќе гледам и трејлер некој за сезоните и така. :)

Пробај, ама не е тоа, тоа. Едноставно има премногу ликови (кои повремено ги внесуваат) и премногу дешавки.... премногу. Али приказната е таа - зомби апокалипса.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Пробај, ама не е тоа, тоа. Едноставно има премногу ликови (кои повремено ги внесуваат) и премногу дешавки.... премногу. Али приказната е таа - зомби апокалипса.
Ќе пробам и ќе успеам, јас имам посебна моќ за поврзување на приказни во серии. :)
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ќе пробам и ќе успеам, јас имам посебна моќ за поврзување на приказни во серии. :)

Абе, не дека е невозможно да сфатиш што се дешава, особено ако истражуваш. Али која е поентата кога можеш да ја изгледаш?
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Абе, не дека е невозможно да сфатиш што се дешава, особено ако истражуваш. Али која е поентата кога можеш да ја изгледаш?
Немам време да гледам 4 сезони. Иначе да можев ќе си седнев убаво и ќе си гледав. За добра, верувам дека е ама не можам од почеток да ја гледам. :)
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Немам време да гледам 4 сезони. Иначе да можев ќе си седнев убаво и ќе си гледав. За добра, верувам дека е ама не можам од почеток да ја гледам. :)

Тогаш подобро не ни почнувај од 5та сезона. Никогаш нема да ги упознаеш ликовите како што треба, ако не видиш лично низ што се поминале и како реагирале и се чувствувале.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
ја чекам да излезе цела сезона па после гледам одеднаш,,,недела за недела не е интересно
инаку ја пратам одкога излезе и е многу добра ..
ваква серија не се гледа од последните сезони само , не е тоа ЦСИ,др Хаус и сл.
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
ја чекам да излезе цела сезона па после гледам одеднаш,,,недела за недела не е интересно
инаку ја пратам одкога излезе и е многу добра ..
ваква серија не се гледа од последните сезони само , не е тоа ЦСИ,др Хаус и сл.
Види го, ја гледал цело време а ништо не пишал. :)