Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Lana Del Rey не ми плени толку со гласот и музиката колку што ми плени со убавината. Според мене многу убава девојка е. Инаку не ја слушам многу...само born to die и video games и ги знам.
Лана ми е некако депресивна и мрачна, слушнав неколку нејзини песни не се лоши, но не ми се по вкус. Има глас но има далеку подобри од нејзе, а ефектите на спотовите не ми се допаѓаат. Ќе ја издвојам само Born to die.
Сексапил пичи типкава. Има интересни песни, јес да мирисаат на туѓо ама пак ми се свиџа. Има да не речам уникатен глас оддалеку што може даа се запази. Blue jeans сеа за сеа најдобра.
Интересна и доста впечатлива девоојка. Груба и нежна во исто време. Срцка е, ја слушам. Ама не преееечесто. Не би можела подолго време да ја слушам, зашто ми станува досадна и крипи. Добра е кога си во ,,блу муд‘‘.
Плави фармерки ја издвојувам.
Многу е слатка,по изгледот е совршена за мене.Ги сака мажите што читаат книги и обоважател е на Еминем песните и се многу тажни но стилот на кој ги изведува ги прави со многу позитивно влијание опуштаат и смируват.