Епа сега ако има некој кој ја игра играва нека сподели искуства нека каже што херој има каков е што е и на кратко да го опише
Conquer 3 ке биде некако по не интересна бидејќи ке нема многу работи кои сега ги има ( Battle Power кое е најважно ) а инаку и јас уште играм на GreatWall Wonder Fire Tao 119 Full +5 superуште ја игра на elements-fire/water има акаунт ватер-вариор-монк 130 лвл играва е многу јака едвај ја чека conquer 3
грешиш.. баш дека ке нема батл повер ке биде поизбалансирано.. истотака слушнав дека ке нема талисмани.. и едвај ја чекам.. со другарите си напрајф тим од 3 души и ке одиме заедно на турнири па ке видиме шо ке се дешаватConquer 3 ке биде некако по не интересна бидејќи ке нема многу работи кои сега ги има ( Battle Power кое е најважно ) а инаку и јас уште играм на GreatWall Wonder Fire Tao 119 Full +5 super
Кога ке испадни конкуер 3 и јас сакам со вас на турнири да доаѓамгрешиш.. баш дека ке нема батл повер ке биде поизбалансирано.. истотака слушнав дека ке нема талисмани.. и едвај ја чекам.. со другарите си напрајф тим од 3 души и ке одиме заедно на турнири па ке видиме шо ке се дешават
И ти играш на стариот ми серверЈа играм веќе подолго време
Dream
Eternity
*The**JokeR*