Cinema 4D креации (ваши креации, дискусии, совети...) | Црнобело Форум

Cinema 4D креации (ваши креации, дискусии, совети...)

Wild.One

Истакнат Член
17 јуни 2012
197
147
343
Wonderland
Ги гледам креациите и на прв поглед не ми ги исполнија очите, ама си бил почетник.
Прво што приметив во анимациите дека амблемите се исти што значи дека се готови, а PNG текстовите ти се премногу нападни, користи нежни фонтови. Сепак си почетник, потруди се да ја совладаш и да бидеш уникат. ;)
Креациите на tehnog ми оставија добар впечаток.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: tehnog

tehnog

Староседелец
10 август 2012
4
7
1,003
Скопје
www.zlatenzanaet.com
Еве и нешто друго, дневна соба изработена во Cinema 4D


И една анимација
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Wild.One and Selma

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Ги гледам креациите и на прв поглед не ми ги исполнија очите, ама си бил почетник.
Прво што приметив во анимациите дека амблемите се исти што значи дека се готови, а PNG текстовите ти се премногу нападни, користи нежни фонтови. Сепак си почетник, потруди се да ја совладаш и да бидеш уникат. ;)
Креациите на tehnog ми оставија добар впечаток.
Немам живци на нешто да работам повеќе од половина саат.. Има некој по 7-8 саата прават.. Јас неможам да издржам, а згрешам нешто одма трескам, кршам..
 

tehnog

Староседелец
10 август 2012
4
7
1,003
Скопје
www.zlatenzanaet.com
Еве нешто последно изработено од моја страна. притоа кристејќи го истиот програм Cinema 4D.

Овие слики ги споредувам со предходните од 2012 год.
Во предходните го користев физичкиот рендер на c4d , а во овие vray и corona.
Се надевам дека ви се допаѓаат.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Marcello

Староседелец
17 декември 2014
114
56
1,028
32
Супер програма ама бара доста работа и доста учење. Јас да почнам ова да учам ќе ми треба највеќе 2-3 години очите да ми откажат гледајќи во мониторот.