Што се крие зад чкртаниците кои несвесно ги цртаме? (тест)

Самовила

Полноправен Член
6 април 2013
48
33
18
9. Пајакова мрежа Овие лица се исклучително трпеливи и полни со разбирање за другите. Во состојба се да ги слушаат другите со часови, па дури и оние кон кои не ги врзуваат емоции. Исклучително се креативни, а од партнерот очекуваат апсолутно внимание. Родени уметници.