Што сакаш повеќе?

Што сакаш повеќе ?


  • Total voters
    62

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Куче се разбира! :)))
Затоа што никогаш сум немала прилика да чувам, оти живеам во стан :/
 
  • Like
Реакции: 048 and Ludaca

mila mila

Истакнат Член
31 март 2012
192
154
343
Маче дефинитивно.
Не се потчинува така лесно.
Ако му дариш искрена љубов ќе ти враќа со иста мера.
Знае да осети кој е добар а кој лош човек.
Од искуство кажувам,имам чувано мачка 17 наши години.
 
  • Like
Реакции: LMFAO