Што сакаш повеќе?

Што сакаш повеќе ?


  • Total voters
    62

Badass

Истакнат Член
16 февруари 2012
63
87
333
22
Незнам,сакам животни,па ги сакам и мачките и кучињата.
Само гласот мој оди кај кучињата. По весели и по игриви ми се него ли мачките! :)