Он не создал,он не створил и не е жив повеќе
Инчуле ти изгледа недоволен еден си имала по биологија или си ја прескокнала лекцијата со настанокот на човекот мм ?
Он не создал,он не створил и не е жив повеќе
Не е жив повеќе? Е како тоа?Он не создал,он не створил и не е жив повеќе
Господ ги создал Адам и ЕваИнчуле ти изгледа недоволен еден си имала по биологија или си ја прескокнала лекцијата со настанокот на човекот мм ?
Е како да се сликам со Господ де?? Што збориш?? Арен си?? Е така не е жив,он ја создал земјата,он создал се и не е жив,неможе да е жив засекогашНе е жив повеќе? Е како тоа?
Да, у право си...штета што неје жиф, ќесе сликафне со него по једно селфи хехеЕ како да се сликам со Господ де?? Што збориш?? Арен си?? Е така не е жив,он ја создал земјата,он создал се и не е жив,неможе да е жив засекогаш
Сериозно ова?Е како да се сликам со Господ де?? Што збориш?? Арен си?? Е така не е жив,он ја создал земјата,он создал се и не е жив,неможе да е жив засекогаш
Во школо така се учи и така знам и мојте така ме учеаСериозно ова?
А и во школо не учеле за Адам и ЕваВо школо така се учи и така знам и мојте така ме учеа
Штом така ве учеле во школо,тогаш можеш ли да ми кажеш кој период е жив а кога не е?А и во школо не учеле за Адам и Ева