Што мислите за Боки 13ка?

Redhead

Bookworm
23 февруари 2012
1,060
2,039
1,133
Neverland
Јас разбирам да сака човек да биде различен и да се издвојува, ама веќе одамна го претера. Премногу е патетично.
Па и уште во земја како нашава каде што сме заостанати во секој поглед, очекува да го разберат. (facepalm)

луди се овие :D

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
Неутрална сум..знам дека има некое пореметување во хормоните ии дека не е сосем здрав така да нека прави што сака... инаку го ценам тоа што нема влакна на јазикот и тоа што се кажува искрено и без да ''шминка''

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Си праи тоа што си сака, некаков глад за слава внимание има ама па уште колку други имаат....у секој случај попаметен од оној Сашофакинг политико.

M.Adams

Истакнат Член
16 јануари 2013
82
96
118
Се труди кутриот со сите сили да ни покаже дека ние сме заостанатите а тоj оригинален и единствен, ама на погрешна врата лае. Кого бре ќе лаже тука во Македонија? Ете му ја пинк, таму прават пари од вакви дегенерици.

• Ми се допаѓа
Реакции: Boyle and МиГ 21

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ако некогаш одржува концерт ке одам и со мене ке го земам The_Mayor :zelen
Одлично би било многу екстра, па јас и за жена ќе те побарам на тој концерт, има дури до Хрватска да разберат за нашата љубов.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Си праи тоа што си сака, некаков глад за слава внимание има ама па уште колку други имаат....у секој случај попаметен од оној Сашофакинг политико.
Исти се и двајцата верувај ми. Дури Сашо може е и поголем идиот. Само ми го брука градот, кој дебил е не ми се верува. Прави емисии на гласини што ги чул, никакви извори нема. Башка имам видено како се има изглупирано на фб. Му пишува на синот на Ружин, абе дечко ти да немаш нешто врска со професорот Нано Ружин. (facepalm)

Sofija...

Истакнат Член
23 ноември 2012
256
358
363
29
Ја брука земјава .. за него бесилката не бега ..мрсна мизерија ;)

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
во ред, верувај ми се повеќе и повеќе среќавам луѓе што ги надминуваат и овие двајца!

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
неам апсолутно нишо против хомо-, би-, или транс- ...и уште колку и да постојат такви...ама овој не спаѓа ниту во една група..овој е само тежок глупан кој ќе направи се за да стекне слава и пари...
Го имам истото мислење , во неговата спална соба што сака нека прави , ама човеков јавно се глупира и јас срами Макдеонија ... (facepalm)