Што мислат момчињата за време на секс?

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Мислимо ваљда колко јако кецамо и која ке ни биде наредна поза и на коју позу да прснемо сс белу материју
ваљда а

• Ми се допаѓа
Реакции: goodgod

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
За време на секс мислиш на Слободан Милошевиќ:rofl:eek::rofl
Се прашувам каков секс е тој кога мозокот е присилен да се занимава со наведениот покоен лик...или на утакмица од трета шкотска лига...

:D

Се е до психата, буквално се.

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer and Outrider

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
ако се со вистинската девојка немаат време за размислување, само дејствуваат и уживаат во самиот чин.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ќе го цитирам еден од моите омилени шовинистички настроени реалисти,Carlos Mencia:
"You could be fat,ugly,we don't fuckin' care,we will cum because we focus,when we're fucking you,we're fucking you and that's all we're thinking about!"

• Ми се допаѓа
Реакции: Auditore

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
275
663
Wherever you want me to be
Ќе го цитирам еден од моите омилени шовинистички настроени реалисти,Carlos Mencia:
"You could be fat,ugly,we don't fuckin' care,we will cum because we focus,when we're fucking you,we're fucking you and that's all we're thinking about!"
But one girl cums when you touch her on her waist. You do that to the next one she's saying: Are you gonna fuck me or tickle me ? :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Solstice

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Мислам дека од квалитетот на сексот-девојката зависи дали ке размислуваш на нешто. Ми се има случено да размислувам, ама на Слободан Милошевич не сигурно.​

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider