Еееее кога ќе си живееш сам и мама ја нема да ти принесе на маса, има да научиш и на гајда да почнеш да свириш тадури.
Оти во оваа такозвана метропола ако се опуштиш на живот на висока нога и мрчење у кујна, ќе треба само за пицериите, сендвичарите и рестораните да работиш.
Знам да готвам се, и да бидам искрена уживам во тоа.
Добро сега, некој што знам кинески специјалитет у стилу поховани комарци со сос од млади глувци нит знам ни па имам мерак да научам
Али сакам да експериментирам во кујна, што некогаш ми донесува и погон од фабрика за кожи дома (кога ќе утнам нешто и ќе ја зачадам цела кујна)
Специјалитет ми се телешки шницли во сос ала Тру Блад (што сама си го измислив) :smug
Оти во оваа такозвана метропола ако се опуштиш на живот на висока нога и мрчење у кујна, ќе треба само за пицериите, сендвичарите и рестораните да работиш.
Знам да готвам се, и да бидам искрена уживам во тоа.
Добро сега, некој што знам кинески специјалитет у стилу поховани комарци со сос од млади глувци нит знам ни па имам мерак да научам
Али сакам да експериментирам во кујна, што некогаш ми донесува и погон од фабрика за кожи дома (кога ќе утнам нешто и ќе ја зачадам цела кујна)
Специјалитет ми се телешки шницли во сос ала Тру Блад (што сама си го измислив) :smug