Што е тоа што сакате да го направите, а не сте го направиле досега?

M.Adams

Истакнат Член
16 јануари 2013
82
96
118
Многу работи, ако почнам ќе нема крај. Најмногу од нив нереализирани само од финансиска страна.
Ако треба една да издвојам би било-да живеам сама во свој сопствен стан.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Како што сум голем авантурист од секогаш сум сакала а и се уште сакам да го прошетам целиот свет,причина односно причини би биле: парите,времето и уште малце повеќе години кога би имала и супеееееееер би било. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Martin_MKD

mspasenoski

Староседелец
19 февруари 2013
442
701
1,103
37
Карпош - Влае
Да живеам во Швајцарија !

Има илјада патишта од целта, но до целта е само еден ! Оној трнливиот .
Ако сакаш никој ништо не ти може !

Careforwhat

Полноправен Член
2 март 2013
41
34
18
Муабетов всушност ми е и желба со години...сакам на некој настап да земам микрофон да испеам една песна од срце онака,или да глумам во некоја добра претстава,јас-секако,главна улога.Мноогу ми е мерак бе,ама...немам храброст некако,а не сум ни имала некоја добра понуда за тоа.Ме спречила храброста,дефинитивно!Во основно уште одамна,имав пееено така по претстави,патронати ова она...Еднаш ми се расипа микрофонот на сред песна,се посрамотив и толку беше (n)

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Да им помогнам на лугето, доколку би постигнал и би имал многу пари би си оставил за мене колку за нормален живот, другите би ги дадил на донации ама да сум сигурен дека би стигнале сите таму каде што треба да стигнат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Trajche

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да отворам човечки мозок и да го истражувам. Веројатно и нема да го направам никогаш.