Што ви недостига од вашето детство?

Swatkata

Староседелец
26 јуни 2014
49
16
1,008
Буквално се,од пријатели до најмали ситници :(
Еден од најубавиот период од животот.(inlove)
 

Laila

Полноправен Член
18 јуни 2019
30
25
8
Ми недостигна безгрижноста во енормни количини. Да играм, пеам, да се смеам, а да немам милион други обврски на дневен ред.