Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Ништо посебно...кул ми е денов Малку ми прошетаа Оне по нерви како и секој ден....ама веќе почнав да не забелешувам кога нема и кога паѓа интернетото зашто ми стана секојдневие
Една тетка во години што секој ден ми бара грешки. Иако ја навикнав ми иде да ја фукнам со тесла во чело ама тоа ми трае на 2-3 секунди додека е свртена со грб после си се смешкам
Да не кажам преку што ми е денес, требаше со "другар" да идеме на планина да шетаме, да кампуваме, таман се спремив, отидов до кај него како што се договоривме, доагам кај него, ми вика , "a pa mene ne mi se ide" , таман го намолив, тргна да го земе ранецот, и ми вика, па татко ми не ми ја дава вентијагата војничка не идам, и преку *** ми стана више и од селово и од све, е сеа ми е подобро малце
не знам,не видов,не слушнав и на крај ем поодморени ем натопорениич да не се нервираш,трудољубивоста ако не секогаш кога тогаш ке се исплати
мене ништо не ме изнервира денеска,да не речам в чера,дека мене уште ми е сабота