Што би правеле кога би останале без интернет цела недела?

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Пред некое време немав интернет а тоа траеше 1 месец ... ;)
И да кажам дека еве веќе 8 месеци немам звучна картичка ... :place
(сега сваќате како живеам :cool: (wasntme))

Butterfly^^

Истакнат Член
7 јануари 2013
239
271
373
Би учела повеќе,би гледала повеќе телевизија, повеќе време би се дружела со друштвото...Супер би ми било!! Ааа да.. и би имала поголема сметка на телефонот (talk)

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

Varosanec

Староседелец
27 мај 2012
67
24
1,008
39
На клупата крши дујкан
Би пијал кафе секој ден со сите што сега седам на интернет и си правам мулабет, а и би шетал доста како во старите добри времина кога немав интернет Маркови Кули бев секој втор ден а сега еве скоро една година и фазла немам појдено до врвот кој беше задолжителна дестинација секоја недела ;) е времина убави стари :gjavol

Vladus

Истакнат Член
12 јануари 2013
37
6
108
Под сенката на врбите
несакам ни да помислам такво нешто :rofl
амааа кога би се нашол во таква ситуација најверојатно ке гледам ТВ, ке играм на телефон нешто или ке решавам крстозбор ако имам при рака а можно е и да прошетам малку

Ouroboros

Полноправен Член
4 март 2013
37
10
8
36
Ауу колку убава тема, да би сакал еден ден да снема интеренет насекаде на светов, па да свати човекот колку е убав реалниот живот, а не само по социјалниве мрежи нешто сите сме јаки. Што ке правам, има толку убави места кои ги немам посетено, што оставаат без здив, а сега пак седам на нет :)

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ауу колку убава тема, да би сакал еден ден да снема интеренет насекаде на светов, па да свати човекот колку е убав реалниот живот, а не само по социјалниве мрежи нешто сите сме јаки. Што ке правам, има толку убави места кои ги немам посетено, што оставаат без здив, а сега пак седам на нет :)

Така велиш сега а навистина да снема?
Интернетот е потреба...
Само кој како го користи..
Некои се зависници...
На други им е потребен навистина...
Како на пример на оние кои работат преку интернет.
Или да комуницираш со оние кои не можешш секојдневно...
А за шетање има време,ако знаеш правилно да го искористиш...;)

devil4e

Староседелец
15 октомври 2012
51
31
618
не сум многу зависна од интернет, така да ништо не би направила, можи повеќе би се мавнала на шетање, отколку навечер да дремам по интернетов :D

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
зависен сум премногу би било крај на свет ако немам интернет :D

Ana_Bela

Нов член
31 март 2013
3
2
3
Ќе ги правам оние работи за кои “немам“ време додека сум имала интернет.