Што би направиле кога би дознале дека по извесно време ќе умрете

bacdac

Полноправен Член
27 февруари 2012
48
19
8
34
Јас би се изнашетал, би ги гушкал најблиските роднини родителите мојата девојка (Иако ја немам), би направил многу лудории, би се опијанил и најважно од се ќе им кажам дека многу ги сакам сите што ми значат и ќе им оставам успомен нешто од мене !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Ништо, би си продолжила да го живеам животот како до сега, би била со најсаканите, би одела на факултет и тоа е... нема да сменам ништо, ќе си чекам само мирно да си умрам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
ке ги изнагушкам мајка ми и сестра ми и ке им казам колку најмн ги сакам и би го направила тоа со симпатијата :p и би му казала дека го сакам

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
407
363
Skopje
Па ќе убијам некого што да правам друго :wavespin ќе одам натаму- наваму и ќе си умрам потоа
A ако не умрам па ете гадно ќе се заебам затвор не ми бега :rofl ај ништо нема да правам ќе си седам мирна

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
И јас би живеела исто , но ке се обидам што е можно повеќе да поминувам со тие што ги сакам а помалку време ке оставам за интернет конекцијата ... ке ги запознаам тие што сакам да ги запознаам.. ке живеам нормалнооо ке посетам места за кои сонував, ке напишам за тие што ги сакам по нешто за да им се заблагодарам што беа во животот мој и така:)

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Идам одма у Јапонија едно 10 дена па на Хаваи уште 10-на дена и после ќе се вратам и ќе лудувам, а може и некого да убијам, али најдобро е да не ти кажат такво нешто зш нема нешто победно од тоа да знаеш кога ќе умреш. Забораив, Лас Вегас не ми бега, таму веројатно и ќе цркнам:D

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Прво Би ВРСИНАЛА најсилно! потоа би отишла кај саканиот и би му кажала во лице се што имам да му кажам... крадам кола, разбивам банка... убивам човек... се шверцам до франција... и од тамо во америките... е тамо ќе лумпувам и ќе умрам... и тоа

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Па незнам шо би напраил..едноставно би се видел со најблиските би се испијанил најјако и би бил повеке со моите родители дома би ги гушкал :)