Што би направиле кога би дознале дека по извесно време ќе умрете

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ке одам за последно до работа и остатокот од времето ке го поминам со најблиските,но на никого не би кажала што ме очекува,друго ништо не би променила ниту некому нешто посебно не би му направила или кажала пошто на секој што му мислам веке им имам кажано.Ше што е мое препишувам на внуците и ке сум спремна за она што ме очекува.:unsure

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Би го обесил боки 13 на сред плоштад со сајла, зошто јажето нема да издржи и ќе се скине. :D

Fallen.

Полноправен Член
26 февруари 2012
39
28
18
33
Прво, сакам да кажам дека ужасно многу ми е важно најблиските да ми кажат ако ми се случи такво нешто. Најмногу од се би ме повредило ако не ми кажуваат за да не ми биде тешко. Ако знам, ќе знам како да си го организирам времето што ми преостанува. Би шетала секаде, би пробала се што не би пробала ако не би умрела :) Би ги сакала најблиските, би пишувала, би била со нив, би направила да ме памтат по добро, би си направила проштална забава, со сите најблиски, да се собереме, да пеееме, не сакам погреби и плачење, подобро додека сум жива да уживам со нив додека можам.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Чу да бежим за Германију.
А сега демек не знам дека еден ден ќе умрам и дека утре може ќе ме удри автобус и крај.
Клише ми е да кажам дека ќе правам се’ што сум сакала и дека ќе живеам до максимум. Веројатно ќе живеам како досега со + доза на тага. Знаејќи дека биолошкиот часовник ја троши батеријата, ретко кој ќе прави секакви лудории со среќно Холивудска музика во позадина.

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Тие што ме мразат ќе ги :bomb

А на тие што ми значат и ги сакам ќе им го кажам тоа. (hug)

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Би си ги изнагушкала сите што ги сакам,Ке се жрукам,ке ограбам некоја банка и ке им дадам на моите да си имаат среќен живот,би отишла у Африка,у Лас Вегас да се покоцкам ....Ке скокам од авион со падобран (обавезно), Ке го имам најлудиот :cenzura со дечкото што го сакам а неможеме да бидеме заедно од x причини....И на крај во темата СДК ке пишам еден пост и проштално писмо дека ја си одам...ке си ги склопам рачињата и ...Папааа :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma