Што би му кажале на членот над вас?

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Дека ми е мило што и се допаѓа аватарот на најубавата личност на форумот :)

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Сара, прекрасно изгледаш ако си ти тоа на аватарот, ама немаш црти како моите вака уметнички те гледам... добри тенки вегички, очиња... шминката арно... долу цртите кај образите солидно... носот океј... устата е супер ми се допаѓа, косата така на страната ахам... еј вратот ти е супер, едната рамка од мајца(прслук) е океј... размислувам кој е поубав јас или ти :rolleyes:

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Сара, прекрасно изгледаш ако си ти тоа на аватарот, ама немаш црти како моите вака уметнички те гледам... добри тенки вегички, очиња... шминката арно... долу цртите кај образите солидно... носот океј... устата е супер ми се допаѓа, косата така на страната ахам... еј вратот ти е супер, едната рамка од мајца(прслук) е океј... размислувам кој е поубав јас или ти :rolleyes:

е вака сега, да, јас сум.добри ти се комплиментите, нема збор.иначе рамката од фустанче е.
а за тоа што размислуваш, нема потреба да размислуваш, го знаеш одговорот :giggle

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
е вака сега, да, јас сум.добри ти се комплиментите, нема збор.иначе рамката од фустанче е.
а за тоа што размислуваш, нема потреба да размислуваш, го знаеш одговорот :giggle
Би му кажал на членот дека ЈАС СУМ НАЈУБАВ! (тоа не значи дека потенцирам дека сум поубав од тебе, туку дека сум НАЈ - суплиментивно ) :) без навреда

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753

Човек просто да посака да стави своја слика на аватар после коментаров :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati