Сара, прекрасно изгледаш ако си ти тоа на аватарот, ама немаш црти како моите вака уметнички те гледам... добри тенки вегички, очиња... шминката арно... долу цртите кај образите солидно... носот океј... устата е супер ми се допаѓа, косата така на страната ахам... еј вратот ти е супер, едната рамка од мајца(прслук) е океј... размислувам кој е поубав јас или ти![]()
Би му кажал на членот дека ЈАС СУМ НАЈУБАВ! (тоа не значи дека потенцирам дека сум поубав од тебе, туку дека сум НАЈ - суплиментивно )е вака сега, да, јас сум.добри ти се комплиментите, нема збор.иначе рамката од фустанче е.
а за тоа што размислуваш, нема потреба да размислуваш, го знаеш одговорот![]()
Би му кажал на членот дека ЈАС СУМ НАЈУБАВ! (тоа не значи дека потенцирам дека сум поубав од тебе, туку дека сум НАЈ - суплиментивно )без навреда
Сара, прекрасно изгледаш ако си ти тоа на аватарот, ама немаш црти како моите вака уметнички те гледам... добри тенки вегички, очиња... шминката арно... долу цртите кај образите солидно... носот океј... устата е супер ми се допаѓа, косата така на страната ахам... еј вратот ти е супер, едната рамка од мајца(прслук) е океј... размислувам кој е поубав јас или ти![]()