исто е и со мажиТаму каде што работам имам надзор.Надзорот се состои од двајца градежни инжињери.Жени се.За несреќа.Како прво меѓу нив не можат убаво да се договорат што и како.А не дај боже јас погрешно да ги координирам работниците или погрешно да се изведе некоја позиција.На глава ми се качуваат и ми се дерат како да имам 4 години и да бутам прст во штекер.
Претпоставувам дека и останатите шефици се такви на другите работни места.
Иако овие мене директно не ми се шефици туку само надзори сепак чуствувам притисок како некој да ме команда.Нешто што најмалку од се’ посакувам.
Мој стил си ти братМене поважно ми е да е со добар карактер. А ако би морал да бирам од овие две, шефица. И по можност некоја млада и згодна. И плавуша.
јас имам млада,згодна,плавуша(да ти ја позајмам)..притоа директорка на ниво...едноставно ме фасцинира со својата интелигенција...знае да го реши буквално секој проблем и да се снајде во дадена ситуација... психолог тежок...се стремам да ја стигнам...па и престигнам еден убав ден...Мене поважно ми е да е со добар карактер. А ако би морал да бирам од овие две, шефица. И по можност некоја млада и згодна. И плавуша.