Чет муабети (ти реков-ми рече)

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,296
2,383
1,153
Skopje
Ајде бе мoлете се зa сoнце, штo е oвa требa чaмецoт дa гo вaдaм. Пa и грми плус, a мене ми е стрaв. :ladno
дојди кај мене на 8 ми спрат има да го преболиш стравот, пред малку како падна еден ни памуков во уши не ми помогна :/

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,032
9,656
1,683
Normandy
Продавам трабакула, еднаш користена за вадење врша и мушљи. Гланц чиста, прв газда, гориво одзади се клава. Не пали на минус 5, ама за поплави е смислена.

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,841
1,153
каква црна романтика, хорор ќе биде тоа :ladno
Зошто црна романтика, отвориш црвено вино, надвор врне, свеќата се преобразува во ерекција, и имаш тач даун, црнилата се за мртвите, ние живите мора да се снаоѓаме:)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable° and MATEJA

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Зошто црна романтика, отвориш црвено вино, надвор врне, свеќата се преобразува во ерекција, и имаш тач даун, црнилата се за мртвите, ние живите мора да се снаоѓаме:)

da dobra ro,antika ama treba nekoja i od forumot da ti dojde djabe e sam ako si pravis romantiki ti treba nekoja devojka za romantika

Lele-

Староседелец
20 октомври 2012
2,296
2,383
1,153
Skopje
Oти хорор, страв ти е?
па малку, немав појма дека сум се плашела :)
немам ништо против романтиките само нека си ја има струјата :)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon