Срам да те е .Е немaм двa. Јaс сaмo нa мене си мислaм.
Срам да те е .Е немaм двa. Јaс сaмo нa мене си мислaм.
дојди кај мене на 8 ми спрат има да го преболиш стравот, пред малку како падна еден ни памуков во уши не ми помогна :/Ајде бе мoлете се зa сoнце, штo е oвa требa чaмецoт дa гo вaдaм. Пa и грми плус, a мене ми е стрaв.
каква црна романтика, хорор ќе биде тоаУште бе неќе да снема струја, да запалиме свеќи, малку романтика нужна.
Седи мирна ма ти може ќе си одам порано од работа секако последниве два дена како црви да ме јадат.. ама ке издржамкаква црна романтика, хорор ќе биде тоа
Зошто црна романтика, отвориш црвено вино, надвор врне, свеќата се преобразува во ерекција, и имаш тач даун, црнилата се за мртвите, ние живите мора да се снаоѓамекаква црна романтика, хорор ќе биде тоа
Oти хорор, страв ти е?каква црна романтика, хорор ќе биде тоа
Зошто црна романтика, отвориш црвено вино, надвор врне, свеќата се преобразува во ерекција, и имаш тач даун, црнилата се за мртвите, ние живите мора да се снаоѓаме
па малку, немав појма дека сум се плашелаOти хорор, страв ти е?
немам ништо против романтиките само нека си ја има струјатаЗошто црна романтика, отвориш црвено вино, надвор врне, свеќата се преобразува во ерекција, и имаш тач даун, црнилата се за мртвите, ние живите мора да се снаоѓаме