Чет муабети (ти реков-ми рече)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ајде бе мoлете се зa сoнце, штo е oвa требa чaмецoт дa гo вaдaм. Пa и грми плус, a мене ми е стрaв. :ladno
дојди кај мене на 8 ми спрат има да го преболиш стравот, пред малку како падна еден ни памуков во уши не ми помогна :/

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Продавам трабакула, еднаш користена за вадење врша и мушљи. Гланц чиста, прв газда, гориво одзади се клава. Не пали на минус 5, ама за поплави е смислена.

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
каква црна романтика, хорор ќе биде тоа :ladno
Зошто црна романтика, отвориш црвено вино, надвор врне, свеќата се преобразува во ерекција, и имаш тач даун, црнилата се за мртвите, ние живите мора да се снаоѓаме:)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable° and MATEJA

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Зошто црна романтика, отвориш црвено вино, надвор врне, свеќата се преобразува во ерекција, и имаш тач даун, црнилата се за мртвите, ние живите мора да се снаоѓаме:)

da dobra ro,antika ama treba nekoja i od forumot da ti dojde djabe e sam ako si pravis romantiki ti treba nekoja devojka za romantika

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Oти хорор, страв ти е?
па малку, немав појма дека сум се плашела :)
немам ништо против романтиките само нека си ја има струјата :)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon