Е тоа ти е вистинскиот збор што го бараш, активност.Незнам каде прочитав, дека требало и на чат кога си, да кажеш довидување![]()
Е тоа ти е вистинскиот збор што го бараш, активност.Незнам каде прочитав, дека требало и на чат кога си, да кажеш довидување![]()
Прашање е статусот,одбери едно.@alf знам дека позади секој твој збор стои убава мисла и ако сакаш, бидејќи навистина ме занима, објасни што значат зборовите од твојот моментален статус-Да имаш, или да бидеш![]()
![]()

леееее одамна немам прочитано појак коментарНе,не ми смета,само никако да се сетам што беше тоа секс!![]()

Грешка си бате, ебаго мајката..стриптизети има колку сакаш...фалат машки на шипка да поиграат и тоа некои со бркови ебаго мајкатаНедостигаат стриптизети. Црвенокоси и тоа ебаго.
Им фалела реалност. Их ебаго. Ако сакате реалност однесувајте се реално ебаго мајката.
Избори за администрација. Демек администрацијата прави/спроведува дискусија на форум. Администрацијата е тука за техничка поддршка и формалности околу форумот и темите. Надгледување и санкции кон прекршителите на правилата. И се разбира да учествуваат во дискусија.
Слобода на говор. Ако на форумов не можете да пишувате шо сакате не знам каде би пишувале.
Пис бичес. Ам аут![]()

Јорган планина...леееее одамна немам прочитано појак коментар
немој да ме ј**ш брате зар толку далеку била последната игра.. Штета.
Да те потсетам ја тоа е коа ќе легнеш со саканата и ги правиш оние +18 работи шо се за под ќебе![]()

А бе колку си ти реален и колкава слобода на говор имаш.. #ебагомајкатаНедостигаат стриптизети. Црвенокоси и тоа ебаго.
Им фалела реалност. Их ебаго. Ако сакате реалност однесувајте се реално ебаго мајката.
Избори за администрација. Демек администрацијата прави/спроведува дискусија на форум. Администрацијата е тука за техничка поддршка и формалности околу форумот и темите. Надгледување и санкции кон прекршителите на правилата. И се разбира да учествуваат во дискусија.
Слобода на говор. Ако на форумов не можете да пишувате шо сакате не знам каде би пишувале.
Пис бичес. Ам аут![]()
Клучните играчи на противничкиов тим не им играат, без добар бомбаш или резач на глави ништо не прават.![]()
за свој мерак, ако такви епитети може да се употребат во конотација на сериско убивање, значи тие не очекувале девици и живот во рајо или да работат за политичко-идеолошко-религиски цели...