Чет муабети (ти реков-ми рече)

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Ама не навистина сте за никаде сите вие што висите на клинец за да поминат и ве употребат кога им е досадно.
Ајде имајте малку обзир спрема личностите на кои им е потребно друштвото кога незнаат што да прават со самите себеси.:rofl

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
@alf знам дека позади секој твој збор стои убава мисла и ако сакаш, бидејќи навистина ме занима, објасни што значат зборовите од твојот моментален статус-Да имаш, или да бидеш(wave) :)
Прашање е статусот,одбери едно.
Значење нема, само тема за размислување со која може секој да си направи мисловна гимнастика,допирајќи до своите емоционални и егоистички особини.
И во едното и во другото застапени се двете,кој се во взаемна нераскинлива врска и се раскрсници со избор на слободна волја на секој човек.
Можеш да бидеш жена,ако немаш маж (и обратно).:^)

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija and Mnogo Bitno

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
Само Мисти може да ме расони сега, ако ми замрда со нејзиното газе малце шеик-аеробик.(гарант нема да заспијам).:rofl

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не,не ми смета,само никако да се сетам што беше тоа секс!(think)
леееее одамна немам прочитано појак коментар:rofl
немој да ме ј**ш брате зар толку далеку била последната игра.. Штета.
Да те потсетам ја тоа е коа ќе легнеш со саканата и ги правиш оние +18 работи шо се за под ќебе :rofl

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Pica pica

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Недостигаат стриптизети. Црвенокоси и тоа ебаго.
Им фалела реалност. Их ебаго. Ако сакате реалност однесувајте се реално ебаго мајката.
Избори за администрација. Демек администрацијата прави/спроведува дискусија на форум. Администрацијата е тука за техничка поддршка и формалности околу форумот и темите. Надгледување и санкции кон прекршителите на правилата. И се разбира да учествуваат во дискусија.

Слобода на говор. Ако на форумов не можете да пишувате шо сакате не знам каде би пишувале.
Пис бичес. Ам аут ;)
Грешка си бате, ебаго мајката..стриптизети има колку сакаш...фалат машки на шипка да поиграат и тоа некои со бркови ебаго мајката:zelen;)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
леееее одамна немам прочитано појак коментар:rofl
немој да ме ј**ш брате зар толку далеку била последната игра.. Штета.
Да те потсетам ја тоа е коа ќе легнеш со саканата и ги правиш оние +18 работи шо се за под ќебе :rofl
Јорган планина...:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Недостигаат стриптизети. Црвенокоси и тоа ебаго.
Им фалела реалност. Их ебаго. Ако сакате реалност однесувајте се реално ебаго мајката.
Избори за администрација. Демек администрацијата прави/спроведува дискусија на форум. Администрацијата е тука за техничка поддршка и формалности околу форумот и темите. Надгледување и санкции кон прекршителите на правилата. И се разбира да учествуваат во дискусија.

Слобода на говор. Ако на форумов не можете да пишувате шо сакате не знам каде би пишувале.
Пис бичес. Ам аут ;)
А бе колку си ти реален и колкава слобода на говор имаш.. #ебагомајката
за стриптизети на форумов само можеш да замишљаваш а БИЧИС нема! ;)
и боље би ти било да си аут. *лике

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Клучните играчи на противничкиов тим не им играат, без добар бомбаш или резач на глави ништо не прават. :)

Тие се во други категории, серијашите убивале за своја душа :rofl за свој мерак, ако такви епитети може да се употребат во конотација на сериско убивање, значи тие не очекувале девици и живот во рајо или да работат за политичко-идеолошко-религиски цели...

• Ми се допаѓа
Реакции: Abraxas