Е тоа ти е вистинскиот збор што го бараш, активност.Незнам каде прочитав, дека требало и на чат кога си, да кажеш довидување
Е тоа ти е вистинскиот збор што го бараш, активност.Незнам каде прочитав, дека требало и на чат кога си, да кажеш довидување
Прашање е статусот,одбери едно.@alf знам дека позади секој твој збор стои убава мисла и ако сакаш, бидејќи навистина ме занима, објасни што значат зборовите од твојот моментален статус-Да имаш, или да бидеш
леееее одамна немам прочитано појак коментарНе,не ми смета,само никако да се сетам што беше тоа секс!
Грешка си бате, ебаго мајката..стриптизети има колку сакаш...фалат машки на шипка да поиграат и тоа некои со бркови ебаго мајкатаНедостигаат стриптизети. Црвенокоси и тоа ебаго.
Им фалела реалност. Их ебаго. Ако сакате реалност однесувајте се реално ебаго мајката.
Избори за администрација. Демек администрацијата прави/спроведува дискусија на форум. Администрацијата е тука за техничка поддршка и формалности околу форумот и темите. Надгледување и санкции кон прекршителите на правилата. И се разбира да учествуваат во дискусија.
Слобода на говор. Ако на форумов не можете да пишувате шо сакате не знам каде би пишувале.
Пис бичес. Ам аут
Јорган планина...леееее одамна немам прочитано појак коментар
немој да ме ј**ш брате зар толку далеку била последната игра.. Штета.
Да те потсетам ја тоа е коа ќе легнеш со саканата и ги правиш оние +18 работи шо се за под ќебе
А бе колку си ти реален и колкава слобода на говор имаш.. #ебагомајкатаНедостигаат стриптизети. Црвенокоси и тоа ебаго.
Им фалела реалност. Их ебаго. Ако сакате реалност однесувајте се реално ебаго мајката.
Избори за администрација. Демек администрацијата прави/спроведува дискусија на форум. Администрацијата е тука за техничка поддршка и формалности околу форумот и темите. Надгледување и санкции кон прекршителите на правилата. И се разбира да учествуваат во дискусија.
Слобода на говор. Ако на форумов не можете да пишувате шо сакате не знам каде би пишувале.
Пис бичес. Ам аут
Клучните играчи на противничкиов тим не им играат, без добар бомбаш или резач на глави ништо не прават.