попаметните ...ти ли??Псс, ти не го опиша него туку ги опиша тие како тебе и виктор и останати лудаци кои си лапаат платичка за лежење, само затоа што имале нешто што паметните го немаат.
попаметните ...ти ли??Псс, ти не го опиша него туку ги опиша тие како тебе и виктор и останати лудаци кои си лапаат платичка за лежење, само затоа што имале нешто што паметните го немаат.
@Outrider со дронче може да ги ребраме сите. Пример на гостување во Белгија може да ги ребраме дека Александар е македонец и они да пукаат од љубомора затоа што немаат такво освајач. Или дека Белгија е дел од Франција зашто пола зборат француски. Во Швајцарија може да им викаме дека се ж.п.о. затоа што не биле во војна, Австрија може да ги зафркаваме за Пиколомини оти умрел од Македонска чума и сл. Франција може да ги ребраме зашто скоро и да немаат чист француз у тимот.
Полска тепа Германија, Македонија тепа Полска, Македонија првак.
Што знам, после ваква фудбалска еволуција може и вреди да се испроба оваа тактика.
САД - Ирак, ирачаниве вадат дрон 9/11 или публиката прави кореографија 9/11
Не попаметните туку паметните, вие не сте тоа, вас ни во глупи не би ве ставил, многу подоле сте.попаметните ...ти ли??
Ела бе мајмун да видиш како се лежи и зима плата ама тоа го правиш ти во некој шатор пред заедно со другарти кој нема со кого да се кара на форумов па ме цитира за се и сешто. Ела ми фалат луѓе за жетва и за вршење може да те зеам ама тешко се печалат така пари полесно се печалеле да плукаш по држава затоа што така ти кажал некој и да имам нешто што тио го немаш независност и свое мислење. Кај си коа повикувам против кембриџ никаде , против спојување на ВИП и ОНЕ никаде ама битно е да седнеш и да пишуваш има диктатура , да падне влада затоа што ја ќе добијам мека фотелја.Псс, ти не го опиша него туку ги опиша тие како тебе и виктор и останати лудаци кои си лапаат платичка за лежење, само затоа што имале нешто што паметните го немаат.
Ти си фан на политика?Ела бе мајмун да видиш како се лежи и зима плата ама тоа го правиш ти во некој шатор пред заедно со другарти кој нема со кого да се кара на форумов па ме цитира за се и сешто. Ела ми фалат луѓе за жетва и за вршење може да те зеам ама тешко се печалат така пари полесно се печалеле да плукаш по држава затоа што така ти кажал некој и да имам нешто што тио го немаш независност и свое мислење. Кај си коа повикувам против кембриџ никаде , против спојување на ВИП и ОНЕ никаде ама битно е да седнеш и да пишуваш има диктатура , да падне влада затоа што ја ќе добијам мека фотелја.
Ти фали писменост и мозок. Ти штом мислиш дека нема диктатура значи дека мозокот ти е испран а можно е и да го немаш. А што иначе тебе ти одговара вака? Убаво си живееш?Ела бе мајмун да видиш како се лежи и зима плата ама тоа го правиш ти во некој шатор пред заедно со другарти кој нема со кого да се кара на форумов па ме цитира за се и сешто. Ела ми фалат луѓе за жетва и за вршење може да те зеам ама тешко се печалат така пари полесно се печалеле да плукаш по држава затоа што така ти кажал некој и да имам нешто што тио го немаш независност и свое мислење. Кај си коа повикувам против кембриџ никаде , против спојување на ВИП и ОНЕ никаде ама битно е да седнеш и да пишуваш има диктатура , да падне влада затоа што ја ќе добијам мека фотелја.
А ти на што си фан? На форумски весник?Ти си фан на политика?