Остави тоа што ќе те зезнев, 5-6 пива ќе частеше :-Pа ти со педерски раб сакаш да ме зезнеш среќа моја што неќеше господ даа си играме
Остави тоа што ќе те зезнев, 5-6 пива ќе частеше :-Pа ти со педерски раб сакаш да ме зезнеш среќа моја што неќеше господ даа си играме
Не правам проблем за пиво за компири сум скржаваОстави тоа што ќе те зезнев, 5-6 пива ќе частеше :-P
не е проблем за компири ако сакаш цела даска ќе земеме да иде со пивотоНе правам проблем за пиво за компири сум скржава
хехе ами треба да поднаучат сите машки малку како да привлечат женска си бара она моторче количка нешто да ја завозиш и да осети малку машка снага ххаххаха а ова машките тука само клошарат и после женките не сакале да се парат со нив епа нема кога не знаат ништо хеххехе
This shit will never get old .. never
Често не гледам нешто што ми е пред очи.Ја ќорам сум нешто или каталогот на Магор е од минатата година?
Е баш ме интересира што сум излажала.
Не ми е јасно зошто мислиш дека се расправам со тебе стварно незнам.
Во овој пост имаш уште една лага а ако почнам да ставам твои постови ќе испаднат уште повеќе. Филозофии колку сакаш како животот е комплициран ама не е толку колку што ние самите можеме да го искомплицираме. Немој да објаснуваш молимте можам да претпоствам што те држи во Скопје три работи да набројам и посекако ке погодам ама лажеш помалку и мислам дека е доста да продаваш муда за бубрези на филозофски начин