Остави тоа што ќе те зезнев, 5-6 пива ќе частеше :-Pа ти со педерски раб сакаш да ме зезнешсреќа моја што неќеше господ даа си играме
![]()
Остави тоа што ќе те зезнев, 5-6 пива ќе частеше :-Pа ти со педерски раб сакаш да ме зезнешсреќа моја што неќеше господ даа си играме
![]()
Не правам проблем за пиво за компири сум скржаваОстави тоа што ќе те зезнев, 5-6 пива ќе частеше :-P
не е проблем за компири ако сакаш цела даска ќе земеме да иде со пивотоНе правам проблем за пиво за компири сум скржава![]()
хехе ами треба да поднаучат сите машки малку како да привлечат женска си бара она моторче количка нешто да ја завозиш и да осети малку машка снага ххаххаха а ова машките тука само клошарат и после женките не сакале да се парат со нив епа нема кога не знаат ништо хеххехе
This shit will never get old .. never
Често не гледам нешто што ми е пред очи.Ја ќорам сум нешто или каталогот на Магор е од минатата година?![]()
Е баш ме интересира што сум излажала.
Не ми е јасно зошто мислиш дека се расправам со тебе стварно незнам.
Во овој пост имаш уште една лага а ако почнам да ставам твои постови ќе испаднат уште повеќе. Филозофии колку сакаш како животот е комплициран ама не е толку колку што ние самите можеме да го искомплицираме. Немој да објаснуваш молимте можам да претпоствам што те држи во Скопје три работи да набројам и посекако ке погодам ама лажеш помалку и мислам дека е доста да продаваш муда за бубрези на филозофски начин![]()