Со среќаNej.I november.
Па што можам да бидам,од Марс да не си паднат?ЖЕНСКО!Јас не се шалам.Да бев во МК и да ме прашаше такво нешто,да знаеш што би ти направила.Ако не си машко, шо си тогаш?
Nej.I Prag.Со среќа
а ти моментално во Копенхаген си?
А кога се враќаш за Копенхаген?Nej.I Prag.
Кога на едната и ги бакнуваш усните со херпес другата те грицка за увце?Јас пак во Сајгон. Многу фина оваа сијамката а и сестра и не е лоша. Посекси сијамски близначки не сум видел до сега. Ќе си имам двоглава жена Ќе го гледаме виножитото како се топи во зајдисонцето. Ќе фаќаме крапови по Меконг и ќе водиме љубов под ветрето кое доаѓа од роторот на хеликоптерот. Ah, l`amour...
Жал ми е ама утре заминувам за Италија.Ама ќе се видиме во Македонија,кога ќе можам да дојдам.Или пак може ќе се видиме во лето,има време.А инаку на 14 се враќам.Морам на работа.А кога се враќаш за Копенхаген?
зошто јас моментално сум во Прага знаеш екскурзии се досадувам во хотелов па што викаш да излеземе на едно кафе?
Каква случајностЖал ми е ама утре заминувам за Италија.Ама ќе се видиме во Македонија,кога ќе можам да дојдам.Или пак може ќе се видиме во лето,има време.
Би сакала,ама во различни градови ќе бидеме.Јас во Венеција ќе бидам.Каква случајност
релацијата на екскурзија ни е прага рим берлин копенхаген
утре тргаме за италија рим поточно
ќе можеме ли да отидеме на едно кафе?