Јас можам самиот себе да се частам. И ќе го направам тоа.хаха еве ти замени ме
Јас можам самиот себе да се частам. И ќе го направам тоа.хаха еве ти замени ме
Хахаха ако де боље нешто него ништоЈас можам самиот себе да се частам. И ќе го направам тоа.
Ја ќе те частам ти само дојдиЈас можам самиот себе да се частам. И ќе го направам тоа.
Зар сакаш да дојдам? Јас мислев не ме сакаш.Ја ќе те частам ти само дојди
Сакам да дојдеш што повеќе Црнобели тоа подобра собиранкаЗар сакаш да дојдам? Јас мислев не ме сакаш.
Еј ајде бе нека истури и во Скопјево, па кога ќе се пуштат галиите по Вардарот леле тоа ќе биде невидено. Не вака само стојат за џабе, место зафаќаат. Дај нека врне повеќе па да одиме Солун да го освојуваме.
И после прават нов споменик на плоштад, во чест на борците кои го ослободиле Солун. И нема само злато туку и жените ќе им ги заробат, и Солун ќе е наш како порано. Сите до еден ќе ги убијат, македонските галии и Петроф не се шала....го очекувам Тодор Петроф како капетан на кормилото со превез на окото и посада од хунзи и калаши специјално дојдени од пакистан, како заробуваат грчки галии полни со злато и сребро и го носат азното назад, како френсис дрејк шо им праел на шпанците...
И после прават нов споменик на плоштад, во чест на борците кои го ослободиле Солун. И нема само злато туку и жените ќе им ги заробат, и Солун ќе е наш како порано. Сите до еден ќе ги убијат, македонските галии и Петроф не се шала.
Вака нас ни е смешно, ама некој странец да дојде ќе си рече види ги лудациве што направиле. А покрај галиите има и врби, за да се чувствуваш како на море.
Е Индија тешка ќе е, треба голема војска за таму. Прво деца да се направат, за Индија после ќе му ја мислиме.Жените се најважни, млади и плодни гркињи кои ќе бидат оплодувани од хунзи и ќе почне да се раѓа новата гоцева раса, за секое трето дете Ниче Маќедон ќе поклонува двд со негови говори, некст стоп - Индија !!!