Ајде бе шо ти .. ко нема да и дадеш поддршка. Ц ц ц .. и онака се пали на машки со долга коса .. не ми се вади сеаВесна за модератор!![]()
![]()
![]()
![]()
Ајде бе шо ти .. ко нема да и дадеш поддршка. Ц ц ц .. и онака се пали на машки со долга коса .. не ми се вади сеа
Ајде бе шо ти .. ко нема да и дадеш поддршка. Ц ц ц .. и онака се пали на машки со долга коса .. не ми се вади сеа
Немој бе.. после кој ќе ја чита во темата за Девојки што слушаат метал...![]()
ее тоа да видеш. Има цела листа тука пред монитор, и баш на тоа окото ми фати.Од кај го запамети баш тој детал ?![]()
А зошто на пример секогаш металци ?Јас мислам дека се турбофолкери, единствено под влијание на таква "музика" е можно да имаат психоделични халуцинации како наведено.
Значи како член на ова здружение на граѓани ја надминав старосната граница! Пријави ме !!!
Бог ги создал Адам и Ева и рекол размножувајте се. Да не каснала од јаболкото можеби денес не ќе сме рагале мачно, не ќе сме се срамеле од своето тело, ме ќе сме си завидувале еден на друг. Јаболкото е всушност ѓаволот. Злото. Противникот на доброто и бога. Тие кои сепак го љубат господ и не прават гревови и ги почитуваат десетте божји заповеди се праведни и сакани од бога. Секое дете од мало ако имало нормални родители е учено на добри манири, а негова е одлуката дали ќе му го сврте грбот на бога или ќе остане верен на неговата милост и немилост.
Истите тие личности, не ти се барем малку интересни? Во смисла ете, кога слушаат како оние од погоре ќе им тропаат што да пуштат а што да исфрлат во пишаните/говорните рубрики?@Saladin ете токму поради горенапишаното од твоја страна повраќаница : )
Истите тие личности, не ти се барем малку интересни? Во смисла ете, кога слушаат како оние од погоре ќе им тропаат што да пуштат а што да исфрлат во пишаните/говорните рубрики?