Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Весна за модератор!
excited.gif

emoticon-misc-011.gif
emoticon-misc-005.gif
emoticon-misc-003.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,026
9,656
1,683
Normandy
Ајде бе шо ти .. ко нема да и дадеш поддршка. Ц ц ц .. и онака се пали на машки со долга коса .. не ми се вади сеа
:rofl:rofl
Немој бе.. после кој ќе ја чита во темата за Девојки што слушаат метал... :D

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
:rofl:rofl
Немој бе.. после кој ќе ја чита во темата за Девојки што слушаат метал... :D

Имав еден дечко од Ск. Heavy Metal слушаше. Ко ми беше роденден три недели на мсн му сторше среќен роденден мила. И ми пушташе метал да слушам. Тоа е рак за уши. Многу гласно и само гласните жици си ги испробуваат додека не им рикнат ко на тато пријателот од Куманово што шепоти при нормален говор.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А зошто на пример секогаш металци ?:rofl Јас мислам дека се турбофолкери, единствено под влијание на таква "музика" е можно да имаат психоделични халуцинации како наведено.
Значи како член на ова здружение на граѓани ја надминав старосната граница! Пријави ме !!!

Има по нетов прилично информации околу црноружието ама секогаш сакам да слушнам нови. :zelen What can i say, as with mysteries, i just adore urban myths and the variations they carry on :cool:
Посебно сега кога МПЦ е на чекор до анатемисување на панкот, металот, рокот и диско-топките.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Бог ги создал Адам и Ева и рекол размножувајте се. Да не каснала од јаболкото можеби денес не ќе сме рагале мачно, не ќе сме се срамеле од своето тело, ме ќе сме си завидувале еден на друг. Јаболкото е всушност ѓаволот. Злото. Противникот на доброто и бога. Тие кои сепак го љубат господ и не прават гревови и ги почитуваат десетте божји заповеди се праведни и сакани од бога. Секое дете од мало ако имало нормални родители е учено на добри манири, а негова е одлуката дали ќе му го сврте грбот на бога или ќе остане верен на неговата милост и немилост.

Јаболкото е од ѓаоло?....Знаев дека нешто не е во ред во Преспа...сега знам и што !:zelen
И шо сеа испаѓа дека оние од Црна Ружа се будали, наместо да бараат црни јаболка тие запнале со црни ружи........пентаграмчиња, крстови наопаку, козји глави и три шестки...:gjavol

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,026
9,656
1,683
Normandy
@Saladin ете токму поради горенапишаното од твоја страна повраќаница : )
Истите тие личности, не ти се барем малку интересни? Во смисла ете, кога слушаат како оние од погоре ќе им тропаат што да пуштат а што да исфрлат во пишаните/говорните рубрики?

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Истите тие личности, не ти се барем малку интересни? Во смисла ете, кога слушаат како оние од погоре ќе им тропаат што да пуштат а што да исфрлат во пишаните/говорните рубрики?

Смешни се, не само интересни. Тропаат глупости, а барем пола од нив се свесни колку глупавост сочинува кажаното.