Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Да нема забуни, станува збор за рандом лик од шутка, топаана или ресен, не за лик со коси очи кој е мајстор на нинџитсу, соживеан е со својата катана од 17.век и поминал две децении под туторство на својот учител, пошто вториов нели има очигледни докази, првиот...... или е инфантилен или зрел за во лудница.
За несреќа ако некое лудило стане доволно масовно се прифаќа како нормално па дури и пожелно.

Рандом ликови кои се сметаат за нинџи би биле забегани а рандом ликови кои веруваат во рандом семоќен ентитет кој ги гледа 24/7 како во орвелијанска дистопија се....прифатливи.:x
Познавам некој од Скопје кој што еднаш дур седевме друштво на кафе рече „Јас сум нинџа.“ Од тогаш никој не го сфаќа сериозно.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
А што ако човекот навистина е Нинџа?

Остај...шутка е познат центар на нинџитсуто, такво тврдење сосема слободно може да се земе како вистинито. Нагоре накај Врање пак врие од Самураи...
Него...јас сум милијардер и постот го пишувам од 78 метарска јахта укотвена во Насау на Бахамите. Believe. :zelen

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Остај...шутка е познат центар на нинџитсуто, такво тврдење сосема слободно може да се земе како вистинито. Нагоре накај Врање пак врие од Самураи...
Него...јас сум милијардер и постот го пишувам од 78 метарска јахта укотвена во Насау на Бахамите. Believe. :zelen
Сигурно ке ти поверуваме ако сакаме да се шалиме и да ја разбиеме монотонијава и едноличноста на форумов со зафрканции од таков вид на забава

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Разбивање на монотонија на форум lvl. Исус Бобовиќ је нинџа*.

А шо убаво си ги градев комплексите на Supaplex играта.:zelen

*и сериски убица**

**и неверник.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider and diva orhideja