Чет муабети (ти реков-ми рече)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Денес сфатив дека јас уствари сум многу голем верник и дека не постојат неверници и дека не постои доказ дека Бог не постои. Е така. Многу работи ми се појасни од денес.
Бобо!?! :eek: Да не влегол ангелот во тебе? :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Можеби тој член баш за тоа е тука дојден. Тој сака да споделува песни, тебе тоа те нервира затоа што сакаш дискусија во другите теми.
Него па може го нервира тоа што ти не сакаш да постираш песни а сакаш дискусија на друго место.
Затоа е форум, затоа се отворени тие теми и е дозволено пишување во истите. Не може некој да го тераш да пишува во Х тема со сила. Можеби не сака да пишува, сака да обзервира од страна и да си постира само во таа тема.
Глупости има и ќе има секогаш, само некој треба да ги поттикне.
Ништо не ме нервира,нема причина тогаш да бидам на форумов ако било така.Дадов како предлог,мислејки вие овде како поскусни на форумов па и со комјутериве(јас си признавам дека сега се научив да постирам слики и музика Благодарение на ЈаМи)сето тоа со цел да дојдат и повозрасни групи на форумов(ако на некој му се стребни повозрасните).Мислењата за парфемчиња,чевлички,љубов.исп.и како сум утрово и што мислам,СЕТО ТОА Е ЗА ТИНЕЈЏЕРИ.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Јас ниту верувам нути не верувам, неутрална сум во врска со тоа прашање :)
Тоа е тоа двоумење и сомневање што го имаат атеистите,а пред малку го напишав.Кога се меѓу луѓе са големи атеисти,но кога се сами почнуваат да се сомневаат во своето убедување.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Тоа е тоа двоумење и сомневање што го имаат атеистите,а пред малку го напишав.Кога се меѓу луѓе са големи атеисти,но кога се сами почнуваат да се сомневаат во своето убедување.
Ама работава е што не се двоумам едноставно не сум атеист ниту па верник. :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ама работава е што не се двоумам едноставно не сум атеист ниту па верник. :)
Скоро сите сме исти,веруваме и се молиме кога имаме мака го бараме каде е сега да ни помогне,а кога ни е се добро тогаш ни паѓа вербата.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Ништо не ме нервира,нема причина тогаш да бидам на форумов ако било така.Дадов како предлог,мислејки вие овде како поскусни на форумов па и со комјутериве(јас си признавам дека сега се научив да постирам слики и музика Благодарение на ЈаМи)сето тоа со цел да дојдат и повозрасни групи на форумов(ако на некој му се стребни повозрасните).Мислењата за парфемчиња,чевлички,љубов.исп.и како сум утрово и што мислам,СЕТО ТОА Е ЗА ТИНЕЈЏЕРИ.
Секој со свое мислење.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@diva orhideja
Атеист отфрла постоење, не се сомнева во постоењето на Бог. Сомнежите и двоумењата се за други некои.

Еве конкретно јас сум неверник, не верувам во никакви божества и слични ствари. Дали тоа значи дека јас кога сум сам се сомневам во своите неверувања? И не се молиме сите, еве најмалку јас не се молам на некакви божества и универзумски сили.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider