Бобо!?! Да не влегол ангелот во тебе?Денес сфатив дека јас уствари сум многу голем верник и дека не постојат неверници и дека не постои доказ дека Бог не постои. Е така. Многу работи ми се појасни од денес.
Бобо!?! Да не влегол ангелот во тебе?Денес сфатив дека јас уствари сум многу голем верник и дека не постојат неверници и дека не постои доказ дека Бог не постои. Е така. Многу работи ми се појасни од денес.
Ништо не ме нервира,нема причина тогаш да бидам на форумов ако било така.Дадов како предлог,мислејки вие овде како поскусни на форумов па и со комјутериве(јас си признавам дека сега се научив да постирам слики и музика Благодарение на ЈаМи)сето тоа со цел да дојдат и повозрасни групи на форумов(ако на некој му се стребни повозрасните).Мислењата за парфемчиња,чевлички,љубов.исп.и како сум утрово и што мислам,СЕТО ТОА Е ЗА ТИНЕЈЏЕРИ.Можеби тој член баш за тоа е тука дојден. Тој сака да споделува песни, тебе тоа те нервира затоа што сакаш дискусија во другите теми.
Него па може го нервира тоа што ти не сакаш да постираш песни а сакаш дискусија на друго место.
Затоа е форум, затоа се отворени тие теми и е дозволено пишување во истите. Не може некој да го тераш да пишува во Х тема со сила. Можеби не сака да пишува, сака да обзервира од страна и да си постира само во таа тема.
Глупости има и ќе има секогаш, само некој треба да ги поттикне.
Само луѓето што не веруваат во Бога бараат докази за негово непостоење.Бобо!?! Да не влегол ангелот во тебе?
Јас ниту верувам нути не верувам, неутрална сум во врска со тоа прашањеСамо луѓето што не веруваат во Бога бараат докази за негово непостоење.
Тоа е тоа двоумење и сомневање што го имаат атеистите,а пред малку го напишав.Кога се меѓу луѓе са големи атеисти,но кога се сами почнуваат да се сомневаат во своето убедување.Јас ниту верувам нути не верувам, неутрална сум во врска со тоа прашање
Ама работава е што не се двоумам едноставно не сум атеист ниту па верник.Тоа е тоа двоумење и сомневање што го имаат атеистите,а пред малку го напишав.Кога се меѓу луѓе са големи атеисти,но кога се сами почнуваат да се сомневаат во своето убедување.
Скоро сите сме исти,веруваме и се молиме кога имаме мака го бараме каде е сега да ни помогне,а кога ни е се добро тогаш ни паѓа вербата.Ама работава е што не се двоумам едноставно не сум атеист ниту па верник.
Секој со свое мислење.Ништо не ме нервира,нема причина тогаш да бидам на форумов ако било така.Дадов како предлог,мислејки вие овде како поскусни на форумов па и со комјутериве(јас си признавам дека сега се научив да постирам слики и музика Благодарение на ЈаМи)сето тоа со цел да дојдат и повозрасни групи на форумов(ако на некој му се стребни повозрасните).Мислењата за парфемчиња,чевлички,љубов.исп.и како сум утрово и што мислам,СЕТО ТОА Е ЗА ТИНЕЈЏЕРИ.
Така и треба,секој да биде свој оригинал а не копијаСекој со свое мислење.