Чет муабети (ти реков-ми рече)

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Se izvinuvam za latinica,ne mi e vo red kompjuterot,so denovi nemozam da instaliram kirilica,ke rizikuvam za negativen za da te prasam...
Ima eden kup pozitivni kritiki vo istata tema kaj sto pisal @Knife ,zosto tie nemaat dobieno kaznen?
Ah popovski,ili kako i da bese,so i plus,a jas so ne se menuvam ne,ama ti?
Ti si barem "faktor"na forumov,vreme e da se sozree.Forumov sozrea,ne ste veke novi.
Baj d vej mi se dopaga crnava,ama i mi gi izmoruva ocite,i jas sum za da ima i bela koga ke se moze(cisto da si kazam de).
Ама има и негативни така? Ама негативни во смисла објективно си пишале членовите што мислат (СДК), а во случајот што ти го споменуваш членот на 2-3 пати се обидуваше тука да почне дискусија на тема изгледот. Ете во тоа е разликата.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
наведи ги тие 2-3 пати кај што сум се обидувал да почнам дискусија на тема изгледот? Онака ме интересираше, зашто паметам само еднаш пишав за изгледот.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Lady*

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Јас се извинувам што се појавувам во целата оваа дискусија( читај богојавление )
@Knife под број еден нема започнато дискусија на тема скин 2-3, колку што можам да видам со две очи..
А па и да почнал тоа е причина за казнени поени? Нели тука сме за да дискутираме..
А и да си спомнам нападни сте со тоа кој кога се јавувал, кој колку допринесувал за форумов..
Тој што филозофира на Х теми тој допринесува и има право да се буни за нешто..хмм ај ем спичлес :x

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and The Tramp

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Јас се извинувам што се појавувам во целата оваа дискусија( читај богојавление )
@Knife под број еден нема започнато дискусија на тема скин 2-3, колку што можам да видам со две очи..
А па и да почнал тоа е причина за казнени поени? Нели тука сме за да дискутираме..
А и да си спомнам нападни сте со тоа кој кога се јавувал, кој колку допринесувал за форумов..
Тој што филозофира на Х теми тој допринесува и има право да се буни за нешто..хмм ај ем спичлес :x
Не се однесуваше мојот пост за него. И на крај краева да тука сме за да дискутираме, во соодветна тема.

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
А за кој се однесуваше? На Мелпомена си и рекол за членот кој го спомнала во постот..друг член кој е спомнат освен Knife не видов..

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ветувам дека на темава нема да одам оф-топик.
Ако не се лажам топик на темава е состојбата на текстилната индустрија во Непал.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Lady*