Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ама јас уживам кога некој одговара на моите прашања. На пример на прашањето „Само тој те нервира или само тој така прави?“. Ептен би уживал да го читам одговорот. Ќе си викнам и друштво за да го читаме заедно, ветувам.

Затоа и одговор од мене не добиваш :zelen:zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Точно :zelen
Како и безосновен хејт = без да се придонесе кон квалитетот на дискусиите низ форумот. :zelen

Тачно. Само што мојот хејт има многу убава основа :zelen А вие сеуште немате одговор. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Written no answer, having no answer does not mean.
(yoda style) :zelen

Ма не, сериозно ај еве кажете ми ги и ти и Надежда тогаш кои се тие, к-о-и се? Еве ако сакате не мора да е јавно, пишете приватна порака. Tоа баш така си го сфаќам како лупетање без врска у стил на „мрзам хејтери и штом мрзам хејтери ја сам најјачи и цел свет има да ми се клања“ се` додека не видам одговор, а еве не го гледам и се сомневам дека го имате. Јас можда сум слепец и не гледам таков некој па еве ви шанса, покажете ми кој е таков. Частам пиво и пуканки за секој наведен. (аркантос веќе утврдивме дека отпаѓа)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Постои некоја таинстфена платонска необјаснива љубаф измеѓу Aleksis и коста : )
Ја примети, а Ви ?

Знаеш онај љубаф кд као демек не се поднасаф, а устфари опасно се привлачаф, глумиф лудило и нон стоп му се контраф на сфоега дубоко у себе посакуванога партнера : )
Е ај па да не приметат.А тебе досадно ли ти е? :zelen

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Се додека авторот сакал да покаже нешто преку тоа дело, без разлика дали е само некакво чувство или цела филозофија, или доколку авторот поминал низ емотивен артистички процес додека го создавал делото, треба да се важи за уметност. Многу јасно е дека не секогаш можеме да разбереме која е поентата на делото, сепак модерната уметност е премногу објективна и гледачот ја доживува особено лично.

Јас најчесто не можам да укапирам инсталации, на пример пред некоја година бев на една наречена Член 1 и беше направена од геј луѓе и целата тематика горе-доле се вртеше околу тоа. Во една просторија имаше поставено многу предмети и под секој пишуваше нешто. Меѓу нив имаше поставена краставица и пишуваше нешто слично на: "Со тебе беше мојот прв секс", or something like that. Епа не, не сфаќам зошто би го сметал некој ова за уметност.

Имаат посебе нуш за уметност:zelen(facepalm)
Верувам дека постои и таков прв секс.(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous