Чет муабети (ти реков-ми рече)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
:zelen
Така е кога не ги слушаш од дома твоите кога ти викаа да не прајш муабет со непознати еве шо може да се деси :zelen
мене искрено ништо посебно не ми се деси : ) Не сам бија у никакакф контакт, осфен неколко кратки муабети, као и сс сфите
као и сс тебе, којзнае можда си и ти некој фет ес глупак што си билда его сс тој што се преставља као женско на форум
А можда си и Васко Ефтоф истински : ) haha

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
За ова околу непостојачка личност,колку што бев пред малку информирана,никогаш нема да ви верувам.
Таа е прекрасна,која и да беше за мене ке остане секогаш таква.
Но сепак јас ке и верувам дека е таа која што се претставувала.
На сите вас заедно вкупно не би верувала колку што би и верувала нејзе.
Да подразгледате малку околу оние кои имаат повеке годинки а се претставуваат како помали,а во темите околу сексот искажуваат поголемо искуство па и од најголемите овде.
А да подразгледавте малку зад оние кои со секој нив следен обид се толку приметни дека од повеке провили контактираат само со еден профил?
А да подразгледавте малку и таму каде што немора јас да укажам.Не дека пак ако укажам и ке разгледате,не дека пак и ова дека ке го прочитате,но секако дека едвај чекам сите еден по друг се уверите во она што деновиве го шушкате низ сандачињата.
Да,тоа право неможе никој да ви го одземе.
За било кого очекував но за таа личност не очекував дека ке се спомне вакво нешто,не верував дека некој ке се усуди.
Не заслужи.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
мене искрено ништо посебно не ми се деси : ) Не сам бија у никакакф контакт, осфен неколко кратки муабети, као и сс сфите
као и сс тебе, којзнае можда си и ти некој фет ес глупак што си билда его сс тој што се преставља као женско на форум
јас у приватни некоја страничка .. онака шо правиш бла бла .. тоа е се : )

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Јас што ке посакам тоа можам да бидам овде и да Васко Ефтов е у женска варијанта :rofl кисче:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
melpomena упрао си...
Ама јебига, такф е живот, и мене не ми се веруеше, за мене и даље ке е фина особа, али тај форумска особа
а не тај што се крие зад истинско лице на сфе тој, на креирану личност, на лажну персону, стфарно е болно..

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena упрао си...
Ама јебига, такф е живот, и мене не ми се веруеше, за мене и даље ке е фина особа, али тај форумска особа
а не тај што се крие зад истинско лице на сфе тој, на креирану личност, на лажну персону, стфарно е болно..
Ништо не разбрав,ама навистина,(worried)
Од она што разбрав ке ти прокоментирам.
Ако пишуваме за истата,името вистински нит и го знам,нит пак ме интересира.
Јас си ја сакам и поштувам како лик од овде,а таквите се ретки.
Кој што сакате пишувајте но вистинските болни како што ги нарекувате,мегу нив таа не е сигурно.
Тоа може да се потврди во секој нејзин пост.
Како и ние во секој наш.