Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Не пијам ракоја. Уживај. Оди сеа читни таму на линкот што оставив да видиш колку поучни работи има.

Не пиеш ракија? :eek
ОК, почасти се нешчо друго... ете јас ќе те почастам само да не ти лупа срцето заради мене и моето постоење :D

А еднаш еден дедо пред кооперација ми рече: Синко, ракијата е најголемиот знак дека ја сакаш Македонија :)
Дедо... што да правиш :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не пиеш ракија? :eek
ОК, почасти се нешчо друго... ете јас ќе те почастам само да не ти лупа срцето заради мене и моето постоење :D

А еднаш еден дедо пред кооперација ми рече: Синко, ракијата е најголемиот знак дека ја сакаш Македонија :)
Дедо... што да правиш :)

Ај сеа оди да го прочиташ тоа линкот што ти го оставив.

А мене па еднаш да видиш чудна работа, еден човек ми рече ако имаш М на раката си македонец. Човек, шо да прајш.

П.С. Добро е што не ти кажал после кооперација туку пред.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
500x1000px-LL-4aea57eb_tumblr_m8lougrOYW1rtxbth.gif

:D

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World

Ама си запнал со тој линк... Фраерче некое :giggle
Мене најде да ме зезаш со линкови, море дете? Пред да кликнам ми кажува каде ќе ме однесе адресата, така да не се заморувам со твоите играчки, го видов од прееска линкот, ама не се грижи ќе падне некој на тој линк, ќе ти се исполни замислата :kafe

И уште не можам да сфатам како успеав да те изнервирам :)
Дали е Телема, дали е аватарот, дали тоа што насекаде пишувам...
Да е фонтот на постовите, не е - признај! :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ама си запнал со тој линк... Фраерче некое :giggle
Мене најде да ме зезаш со линкови, море дете? Пред да кликнам ми кажува каде ќе ме однесе адресата, така да не се заморувам со твоите играчки, го видов од прееска линкот, ама не се грижи ќе падне некој на тој линк, ќе ти се исполни замислата :kafe

И уште не можам да сфатам како успеав да те изнервирам :)
Дали е Телема, дали е аватарот, дали тоа што насекаде пишувам...
Кажи бре што те вади од такт во врска со мене не биди таков...
Да е фонтот на постовите, не е - признај! :D

Абе зошто да ме вади од такт? Јас воопшто не се нервирам. Ама ти се мачиш да ме читаш. Признај, заљубен си во мене. Ајде признај. Признај де, наши сме си овде. Плус ми реплицираш секаде кај што ќе пишам. Ааааа знам јас што ти е тебе макатааа.

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World

Грешка, не се мачам... :cool: Користам додаток апликација која ги трга сите адаптации на еден текст и добивам чист текст за читање на веб! ;)
Добро би било да си ја најдеш и инсталираш, не вака нервози тука :D

Ти велам јас детски игри со врсниците твои, таму си играј со пријателите детски игрици :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Грешка, не се мачам... :cool: Користам додаток апликација која ги трга сите адаптации на еден текст и добивам чист текст за читање на веб! ;)
Добро би било да си ја најдеш и инсталираш, не вака нервози тука :D

Ти велам јас детски игри со врсниците твои, таму си играј со пријателите детски игрици :)

Ами ништо тогаш не прајме. Ти многу современ си бил. Ај сеа оди да си прочиташ некој блог таму. И почасти се една мастика од мене.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

10. При поставувањето слики на форумот, ве молиме да обрнете внимание тие да не бидат во хоризонтала поголеми од 800 пиксели што би било причина за бавно вчитување на темата, или би наметнало употреба на хоризонтален „Scroll-bar“. Преголемите слики го оптоваруваат форумот и предизвикуваат тешкотија за корисниците, па затоа ваквите големи слики ќе бидат модерирани. Во ситуација кога имате голема слика и истата немате начин како да ја смалите, најдобро би било да поставите линк кон таа слика.

Не, сериозно неколку пати имам зборено за ова. Има слики и по неколку мегабајти. Ај една не е толку проблем, ама кога ќе се соберат 10-тина закачени на иста страна станува проблем.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба

Не, сериозно неколку пати имам зборено за ова. Има слики и по неколку мегабајти. Ај една не е толку проблем, ама кога ќе се соберат 10-тина закачени на иста страна станува проблем.

повели :D
coffee_deficit_no_milk_mug-rcefb62537bea4c71bf0f671c5169074a_x7jmh_8byvr_324.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Хептаграм XI