Чет муабети (ти реков-ми рече)

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Не бидува за све туторијалче пак и ти... Блогчето е мој мал проект, не е наменет за средување нечии животи (без разлика дали личностите се интелегентни или не).
А за волјата... нема може - не може... или ти е волја или не ти е волја да си сам до својата смрт која секако е неизвесна нели...
Кога ќе бендисаш момиче, ќе ми кажеш кое е, ќе се најдеме сите тројца ако имам време и ќе средиме работа. Може така? :)
Кога веќе не знаеш и ти треба туторијали, ќе напраиме нешто, демонстрација... Само да е 18+ години, не ми бркај тука сега средношколки... :)

П.С. Ама ти удри сарказам со ова „неинтелегентен, со ограничен ум, ништо не разбирам“? Сонце :kafe

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
Awwwww хоњ сњеет. Ќе ми оставиш бројче да ти се јавам кога ќе се договорам? (inlove)
Ааа не не... нема ти што да договараш! Не бидува така! Знаеш и самиот...
Ќе ја зафркнеш работата во старт...

Ќе ти рече не слушам јас Radiohead и ќе нема кој да ти каже чекај, полека, ако не слуша не значи дека не е ок... И ќе и се испукаш...
Јас ќе договорам све то, ти ќе правиш што ти речам и ќе биде :)
Пак нема да си ми благодарен, ама ако! :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ааа не не... нема ти што да договараш! Не бидува така! Знаеш и самиот...
Ќе ја зафркнеш работата во старт...

Ќе ти рече не слушам јас Radiohead и ќе нема кој да ти каже чекај, полека, ако не слуша не значи дека не е ок... И ќе и се испукаш...
Јас ќе договорам све то, ти ќе правиш што ти речам и ќе биде :)
Пак нема да си ми благодарен, ама ако! :D

E ништо сеа, ме разочара. Ја сменив волјата, самец ќе си бидам. И пази, ти си крив и на душа ќе ме носиш за таа одлука.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хептаграм XI

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Псалмите се добра работа, така велат еврејските мистици :kafe

Сега добро е да се читаат оригинал, ама и превод не е лошо!

Хепта стварно, толку ли ти е тешко да пишуваш со фонт како сите смртници на форумов? Ова чисто од инает да видиш дека изгледа грдо тоа што правиш.

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
Хепта стварно, толку ли ти е тешко да пишуваш со фонт како сите смртници на форумов? Ова чисто од инает да видиш дека изгледа грдо тоа што правиш.

Не отекувај бре момак, фонтот та фонтот... што да правам што постои, мене ми е ок... Скокај не читај...
Оди мавни некоја ракија смири топка со мене, не биди наапан постојано на мене :) Брееј :)

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
Епа ништо тогаш, отсега јас ќе си пишам со овој фонт па кој ме разбра арно, кој не реприза ќе најавам некад.

И еве бујрум прочитајте нешто овде.

Абе не дозволувај да ти сменам ракописот море... ти буцна моето постоење на форумов „во срце“?
Немој така... дај да те почастам една ракија, земи здив...

Ц ц ц ц... мекуш си бил значи за сите пари! :)
Ама ако, убаво!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Абе не дозволувај да ти сменам ракописот море... ти буцна моето постоење на форумов „во срце“?
Немој така... дај да те почастам една ракија, земи здив...
Ц ц ц ц... мекуш си бил значи за сите пари! :)
Ама ако, убаво!

Не пијам ракија. Уживај. Оди сеа читни таму на линкот што оставив да видиш колку поучни работи има.