Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Хептаграм
Ако јас дозволам да се изнервирам од тебе, ќе тркнам до Искрин мост да видам колку е висок. А не е лошо да подразмислиш ти малку на тема „Колку е големо егото на Хептаграм и дали треба да се спушти малку“. Не ова, чисто добронамерен совет зашто самиот си придаваш огромно значење.

Тој ќе ме изнервирал. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хептаграм XI

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Ма нормално... знам јас тоа, ти така дотрчуваш насекаде да ми коментираш на мои размисли бидејќи ме љубиш. :giggle
ПРИЗНАЈ! :D
Тебе уво не те боли за моето его, друго ми ти е маката, ПРИЗНАЈ! :D
Ама ако, убаво! :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ма нормално... знам јас тоа, ти така дотрчуваш насекаде да ми коментираш на мои размисли бидејќи ме љубиш. :giggle
ПРИЗНАЈ! :D
Тебе уво не те боли за моето его, друго ми ти е маката, ПРИЗНАЈ! :D

И баба Ванѓа си станал? Браос. Што ми е маката бабо? Ајде, кажи. Ова моќта на телемата се` повеќе ја покажуваш, како тргнало и ќе дојдам телемит да станам.

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
И баба Ванѓа си станал? Браос. Што ми е маката бабо? Ајде, кажи. Ова моќта на телемата се` повеќе ја покажуваш, како тргнало и ќе дојдам телемит да станам.
Немој, не станувај. Аман, кој ќе се откажува од Редот тогаш :frantic
Млад си ти за тоа, прво другото среди во животот! Quo vadis existence ? :)
Ама ме напна за Телемата, како дома да сум ти дојден стопанката...

Маката ти е лесен проблем со уште полесно решение: фати си девојче и ќе немаш потреба да се триеш по форумот, момче! :)
Не мора да си видовит за да те „упуца“ човек, нели? :D

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Немој, не станувај. Аман, кој ќе се откажува од Редот тогаш :frantic
Млад си ти за тоа, прво другото среди во животот! Quo vadis existence ? :)
Ама ме напна за Телемата, како дома да сум ти дојден стопанката...

Маката ти е лесен проблем со уште полесно решение: фати си девојче и ќе немаш потреба да се триеш по форумот, момче! :)
Не мора да си видовит за да те „упуца“ човек, нели? :D

Ам може мојата волја е да бидам сам на светов. Што прајме тогаш? Ух заборавив, твоите зборови моја заповед. Еве тркнав да си фатам момиче. А туторијалче нешто имаш за тоа како да фатам некое или...? Оти јас вака неинтелигентен, со ограничен ум, ништо не разбирам. Или може има нешто на блогчето твое па ќе ми пратиш линкче

19.gif