Чет муабети (ти реков-ми рече)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Со ѕвонарки не,ќе изгледаат надувани многу.
Со хеланки или тесни панталони,или сукња есенска некоја,така чизмите да бидат одозгора.

Или може горниот дел да се извади?
Се зезав Ленчее. Не знам, да се вади веројатно би добиле обична, пристојна чизма.
Видов неколку примероци низ град, па не можев да се смирам дури не ги најдам, иако ни одблизу не го доловуваат правиот хорор.
Што би рекле брача Срби: Ружне су ко гроб изнутра. :nah

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Книгата е плиток еротски роман, без добра психолошка основа на ликовите, без нивни трансформации. Книгата не ни навлегува во психолошкиот дел од траумата и сексот. Ако сакаш да читаш и се интересираш за психологијата на луѓето, траумите и сексот, читај други книги, слободно побарај предлози на форумов или на гугл. Единствено нешто што е поврзана книгата со темава е како детето има траума, не начинот на кој ја добил, некако минувал низ нив ниту како минувал низ последиците.
Мислев дека баш има и психолошка анализа на ликовите,значи да не ја читам за џабе книгата,ај филмот ќе го гледам кога ќе искочи.Не за друго заради глумецов :D
Bomer.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Тој

Lillian

Истакнат Член
7 април 2013
198
263
163
Не ја примети иронијата? :zelen
Ајде денес ти е роденде,простено ти е. :D:*

А Lillian ќе не дружи ако готвиме и се фалиме за лајкови?:svirka

Не сум во тек на муабетов кој готви и што готви.За фалење нели се договоривме дека има друго петле фалбаџиче.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Kitty само да те известам дека децата конечно пораснаа и серијата стана многу повозбудлива :) Иначе многу на интересен начин ги пораснаа,до сега вакво нешто немам видено :giggle
ПС:Ја обожавам Палома,али морам да признаам дека ќе ми фале малото девојче што ја глумеше :(
5057c739e7b94_600x900.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Девојки (можеби и момци), да се однесувам малку како да сум на фемина или гламстик и да ве замолам ако некоја од вас знае некоја страна со фризури или сака да ми прати некоја слика од својата омилена фризура како идеја би била благодарна : ) На свадба кај најдобра другарка сум викендов... : ))

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Тебе Марија ке ти стои јако репче скроз тамо горе на теме : ) Мноо е секси такфо
Цела коса соберена у едно репче, нешто како фонтана : ) Мое мислење, еве жмуру и замислују те : ) Колко си убанаааа : )))

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Марија