Чет муабети (ти реков-ми рече)

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Ахам, позната ми е таа фора со „досадно ми е“. Нема врска, прави што ти е волја ;)

Не ти е ништо познато во врска со мене... си калемиш ставови и размисли од искуство со други членови. Ти небеше на Кајгана едно време?
Што те нема таму?

Реков дека ми е досадно да пишувам пак за времиња и постоење со тебе... твоето знаење е до таму да велиш ок без време нитооо немаа... ОК, ајде нема, кај сега пак ќе пишувам... доста е :)
Сонце :)

Реков дека ми е досадно да се расправам со тебе пак за времиња и мудрување напразно, не дека ми е досадно онака... ;)

Мрдна малку форумов... живна, само треба да направи човек да не го поднесувате и ете ти цитирања од сите страни! :)
Прво правило на македонски форум... :nerd

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World
ако сакаш можи и за танги да си прајме муабет :D

Па да ти кажам, тоа е подобро отколку да мериме машки полови органи по форумов...
Стар сум, нема да издржам толку како младиве до 23 години на форумов :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Хептаграм

Јас не реков за тебе, туку реков дека ми е позната фората „досадно ми е“. Досадно ти е, не мораш да мудруваш напразно. Никој не ти стави нож под грло и да ти каже „Пишувај!!!“. Јас побарав ако сакаш да ми ги објасниш твоите гледишта за тоа што прашав, можеше да кажеш „Не можам/сакам“, ама ти мораше да се наметнеш како лик кој е ултра интересен и другите му се досадни. И тоа е во ред.

До некое друго време, поздрав.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Па да ти кажам, тоа е подобро отколку да мериме машки полови органи по форумов...
Стар сум, нема да издржам толку како младиве до 23 години на форумов :)
јаска немам машки полови органи, а обичај да ги мерам скоро ич :D
стар си велиш? тука само melpomena и јас сме стари, треба да продискутираме дали ќе те примиме во кланот :D

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,882
944
1,133
World

Не сакам.
Зошто?
Досадно ми е пак да пишувам исто.
Нема да промени ништо.
Не бе не се наметнав, ете ти ме цитираш и со тоа ете ултра интересен сум ти... сигурно ме читаш насекаде. Признај!
Признај! :)
Реков дека правиш претпоставки, ти не. Ти не си ми досаден, напорен си ми со сарказмот. Ништо ново на форумите македонски. Другите не ми се досадни... си ги читкам нивните размисли.

И не се заморувај за тоа што правам, толку те иритира тоа што правам? Не може да промениш нешто.. Само тоа не сакам, да се заморуваш со мене како се наметнувам. Дури и да се наметнувам, не се нервирај. Та нема да сум вечно на форумов.. ќе дојде и тоа „време“ за тебе...
Радувај се и уживај ;)
Форумот е твој момак... не бери гајле.

јаска немам машки полови органи, а обичај да ги мерам скоро ич :D

стар си велиш? тука само melpomena и јас сме стари, треба да продискутираме дали ќе те примиме во кланот :D

Паметно за првото :)
Дајте ми искушенија за тој ваш клан, да ги поминам! :D
Стари? ДОдека не дојдете 56+, одлични сте :)
Другите се деца ;)