Чет муабети (ти реков-ми рече)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Мене ми недостига времето кога пејачот излегуваше на сцена со микрофон, евентуално гитарче, нормално облечен, пееше и ја креваше на нозе цела публика.
Тошка наш беше еден од нив.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Пред некоја година имав „чест“ да присуствувам отстрана на еден нејзин концерт, не ми е да осудам, но искрено сиот оној народ што одеше натаму беше толку невкусно облечен, се дереше неартикулисано џанам излегол од ментална институција, све беа копиљаци од по 15-17 години повеќето, камен пијани. Не дека не сум бидел на други концерти истово, но процентуалната застапеност беше запрепастувачка.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
:wavespin само едно ќе кажам. Во правење спектакл и добра атмосфера можат сите бакански ,,ѕвезди,, вода да и носат и толку. Лека ноќ

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
  • Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Gemini

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
и Чаки лепотан е поубаф , ама до СтазиАзију не : )
бриииј фрик деветсто девеесе ама ти е добра трака : ))

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini and The Tramp

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
hehe Смак јаки : ) ск ваду цел албум од тој ти што постира
нека рокне рок hh аее отиде ја на склекови па на јак домаќи сендвич : )
на Чакита му пораснаја опаш ептен, голем некој пердуф, ск га виде док тато глеа Чкаља ли е што ли е : )

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Каква врска има годината кога ја започнале кариерата со квалитетот?
Или те бива или не. Карлеуша не ја бива.
Ти сакај си ја, никој не ти брани.

Денес не се гледа да знаеш да пееш, денес се гледа колку тато има пари да ти ја плати кариерата.
Затоа постојат милион такви "спектакли" како Карлеуша.
Кажи ми ова ли е пеење и излед?????
Повеќе мрда со карлицата отколку со устата:D Едвај па и да ги изговори зборовите,изгледа слабо англискиот:D
Ја незнам кај се сполетала ваква песна да пее(facepalm)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ја слушав песнава што ја објави Redhead и сфатив дека од 0:13 до незнам која секунда јас монструмов не го слушам. Слушам некој крици, некој пискотници на публиката, и потоа повторно се слуша нејзиниот иритирачки глас...
Дефинитивно тврдам дека ваквите накази не се свесни колкави антиталенти се.... инаку не би се појавиле пред публика.
Имам еден пријател... тој вика вака: Им подариле микрофон за роденден, пејачи станале. Е не оди така другари...

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini