Шмизла е. Еве ти за утеха. Не се секирај и @Beauty&Beast не ме сака мене. Тоа е живот. Нема секогаш она што сакаме.Тој не ме сака
Шмизла е. Еве ти за утеха. Не се секирај и @Beauty&Beast не ме сака мене. Тоа е живот. Нема секогаш она што сакаме.Тој не ме сака
Добра си, добраааа сиииии. Совет за тебе и сите што пијат флуиди (сок, кафе, јогурт итн.) пред лаптоп. Никогаш, никогаш и ебено никогаш не пијте со чаша или флаша пред компјутерот. Секогаш странично од компјутерот поставете ја, за да во случај ви се расипе течноста да не заврши дирек во лаптоп пошто на душа ќе го носите после. Не треба многу да се реализира од кај го знам ова.на работа мислат вицотека некоја читам..добро е јогуртов што не ми отиде по тастатура
Ферски и ѕверски од твоја страна.Бравооооооооооооооооо
Беше повеќе поетично кажано. Во смисла орхидеја која израснала на недостапен планински врв => дива и недопрена т.е. ти. Е сега да се вратиме во реалноста, сигурно си допрена во секоја точка од твоето тело, ти си знаеш тоа најдобро. Целото тело ти е исполнето со невидливи љубовни отпечатоци. Ете и оваа реченица е поетична.е сега за мене..хмммммм, она недопрена некако не ми оди ама ајде
Браво браво ме изненади баш позитивноТуу проблем ли е , ќе светат , абе јас домаќинско дете сум што мислиш ти
прв бакнеж кој секогаш е најубав, за мене нормално, не мислев на тебе што го читаш текстот, можеби тебе ти се допаѓа тој последниот или оној кога бакнуваш мртовец во ладно чело.
Не сум некрофил, да не се разбереме погрешно иако мислам и во тоа има доста еротика, мртвалелееееее мајкоооо..охохооокоја еротика, да ти се одмили после прочитаново
Аман бе поетска душо, до каде ја затеране очекував ваков ладен грозен тушова цела возбуда ја убива...а кај и мене ме одвеа умот во еротски колумни
Битно е дека јас се "пресеков" кога дојдов до таа твоја реченица, цела еротика исчезна и не ни те дочитав до крај..не очекував од тебе таква мислаНе сум некрофил, да не се разбереме погрешно иако мислам и во тоа има доста еротика, мртва
Нема да читам, после ова, нема шанси@misti.diva orhideja да не пишам еротска колумна со тематика „во собата со огледала„