Чет муабети (ти реков-ми рече)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Види сега, јас ти се смеам за тоа што си малку така простичка и што се дружиш со такви, кои немаат ништо да понудат освен частење, не мислам да ти давам совети ни ништо туку само ти се смеам. Не сум ни љубоморен на некој ако тоа мислиш, бидејќи гледам ги браниш, доволно е да составам една реченица и подобар сум од нив. Значи не ти викам ништо, што сакаш прави, само ми е смешно. Смеам тоа нели? Смеам сигурно.
Ај толку од мене, што сакаш прави сега.

Еј жити се од кај се појави па ти. Не почнувај. :)
Ми недостасуваше навистина и од тага морав на кајгана да отидам;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Види сега, јас ти се смеам за тоа што си малку така простичка и што се дружиш со такви, кои немаат ништо да понудат освен частење, не мислам да ти давам совети ни ништо туку само ти се смеам. Не сум ни љубоморен на некој ако тоа мислиш, бидејќи гледам ги браниш, доволно е да составам една реченица и подобар сум од нив. Значи не ти викам ништо, што сакаш прави, само ми е смешно. Смеам тоа нели? Смеам сигурно.
Ај толку од мене, што сакаш прави сега.

Еј жити се од кај се појави па ти. Не почнувај. :)

Јас ги частам нив, ако сакаш можам и тебе, ако се сметаш за доволно добар да излезиш со мене :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy and misterija

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Јас ги частам нив, ако сакаш можам и тебе, ако се сметаш за доволно добар да излезиш со мене :)
Он е многу добар ама сиротиот од што е срамежлив е така дрзок, иначе душа има лепче ко од фурна излезено...;)

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Епа тој е писмен, знае што треба и како, нели да не е само частење. Ајде @Altaïr ако си совршен маж и ако имаш ти што немаат другите пиј кафе со мене, ако имаш храброст нели ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
Хахаха тебе јас не ти се пожалив, ова е форум што сакам ќе пишувам и за кого сакам. Не треба да мислиш за врски во кои се впушташ без сериозна намера. Леле пак истото го прашува и пак користи прилика за да го навреди :rofl
Тој можи само вода да ми но
Царица хааххахахаха :D

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija