Хахахах да се освежиме од секојдневните срања мораше малце едно битолско кафе
Најубото се знај со кој се пие @Kisserboy сексито. Ај па ќе ти вртам деновиве за да си повториме.
Хахахах да се освежиме од секојдневните срања мораше малце едно битолско кафе
Ела Битола добредојдена сиА ние црнци сме останатите? Дај кафе!!!
Готово сограѓанкеНајубото се знај со кој се пие @Kisserboy сексито. Ај па ќе ти вртам деновиве за да си повториме.
Ау ти од неколку месеци виде кој каков е. Зборот ми беше дека врска си немаш кој каков е бидејќи не го знаеш, затоа и се жалиш после. Јас ти се смеам затоа што не мислиш, не само ти, на секој ќе му се смеам што ќе постапи така.Јас не се каам за моите одлуки, а дека си тука 4 години и нема некое големо значење за мене, ниту па за некој друг.
Оф леле, вие од Битола стварно толку глупи сте? Затоа се дружиш со Кисербој? Ти викам ќе се жалиш на форумов затоа што не мислиш на тоа што го правиш, да мислиш нема да се жалиш. Треба прво да запознаеш некого па после, а не ко тебе. Јас разбирам дека има многу женски што се gold digger ама смешно ми е што да правам. Правите глупости и после се жалите.
Алтаирчо Алтаирчо, дете вечно накострешено...Кога те немаше навистина те баравме и се чудевне каде си и дури пази молимте, се насекиравме нешто лошо да не ти се случило...а сега откако дојде, се чудам како можевме да те бараме, па ти воопшто не си се отарасил од таа твоја лоша навика да ги закачаш и провоцираш луѓето....ееееееееех, подобро беше кога те немаше, а замисли па и модератор си бил на времето..па изгледа од тогаш па навака малер го бие форумов и неможе да му тргне подобро работата со некоја саглам темичка.Оф леле, вие од Битола стварно толку глупи сте? Затоа се дружиш со Кисербој? Ти викам ќе се жалиш на форумов затоа што не мислиш на тоа што го правиш, да мислиш нема да се жалиш. Треба прво да запознаеш некого па после, а не ко тебе. Јас разбирам дека има многу женски што се gold digger ама смешно ми е што да правам. Правите глупости и после се жалите.
Види сега, јас ти се смеам за тоа што си малку така простичка и што се дружиш со такви, кои немаат ништо да понудат освен частење, не мислам да ти давам совети ни ништо туку само ти се смеам. Не сум ни љубоморен на некој ако тоа мислиш, бидејќи гледам ги браниш, доволно е да составам една реченица и подобар сум од нив. Значи не ти викам ништо, што сакаш прави, само ми е смешно. Смеам тоа нели? Смеам сигурно.Хахаха јас Киссербој може цел живот го знам, ти не можеш да знаеш. Тебе голд дигерки и ку*** ако ти се лепат зошто ти си ефтин тоа е друга работа.
Еј жити се од кај се појави па ти. Не почнувај.Алтаирчо Алтаирчо, дете вечно накострешено...Кога те немаше навистина те баравме и се чудевне каде си и дури пази молимте, се насекиравме нешто лошо да не ти се случило...а сега откако дојде, се чудам како можевме да те бараме, па ти воопшто не си се отарасил од таа твоја лоша навика да ги закачаш и провоцираш луѓето....ееееееееех, подобро беше кога те немаше, а замисли па и модератор си бил на времето..па изгледа од тогаш па навака малер го бие форумов и неможе да му тргне подобро работата со некоја саглам темичка.