Ти беше тој што затскриено снимаше, така?
Еве драги гледачи како администрацијата бае на форумот да се разработи хахахаха.
Ти беше тој што затскриено снимаше, така?
Еве драги гледачи како администрацијата бае на форумот да се разработи хахахаха.
Секогаш кога ќе види мајка ми старци вака во длабока старост како одат на улица, инстант почнува да плаче. Татко ми умре релативно млад и нејзе срцето и е скршено. Али штачеш, некои рани времето не ги залекува.Отвори ја прикачената датотека 28328
На другарка моја е ,а тоа значи дека е и малце моја
Сега колку се изглупира со лагата,и +20 да ти стават,нема да те боли.Ај мисли му ја за друг пат како ке не лажешПа ок де началниче ти кажав убаво и културно дека си ја земав од PC и клап тука , јас не знам кој ја сликал ,а таа слика исто ..
Сега ајде +5 ако ти е мерак
Епа ако си знаел, ондак си мислел дека ние овде Хунзи сме од Туркменистан.Еј не знаев како така , како и да е јас од неа ја земабв ,а од кај и е незнам
Фала братучед што ми кажа дека има Reverse image search
Таа сабмисив била. Праф маш дозволува и жената нему да му се качи!што би рекол Кили: "Војна и мир е најдолгата сесија на губење време во мојот артистички живот "
Цитирам една моја покојна комшика: Сваки дан и се качвај на женАта, прав ќе си маш!
Е сеа, се промакнува по некој ден ретко и одма со к’нење се почнува. Да ги викнеме Mythbusters да истестираат
Ma кој смее да те пипне бе какви +5...Ok , pa jas prifakjam ne se bunam , mn se ispozamaravte , ne nosime nov zakon vo sobranie pa tolku frka , ti kazav taka ja staviv slikata ,a ako treba +5 ili + 50 BUJRUM
UBAV DEN