Здраво ,јас сум нов и би сакал да ми кажете ваше мислење во врска со една девојка која многу ја сакам ,а таа се понаша како да и е сеедно .
Сме разговарале неколку пати и се ми вика дека има време ,а јас не можам веќе да чекам , па кажете дали со таквото одложување воопшто ме сака ?!
Па кај да го сака, сигурно тој ја нервира и така и збора како што пишува тука и не и признава дека ја сака, чека таа прва. Па нека и каже прв, помал еМајката си викам од ладе нов втф?! Не си нормален..
А @CapricornBaby уш по ненормална.. Мртва ладна
Во твој стил тоа би било нешто како ако јас сум млеко ти си мед, ако ти со маче јас мачор, ако си облаче јас дожд. Кажи и и директно, не да одолговлекувашJас не ја нервирам ич и немам намера , а сум и кажал неколку пати индирекно ,а таа се кикоти само ,а мене ми се плаче дури ..
Па на крај краева ако не сака таа ќе си ја сакам мајка и .
После колку време од врската сте кажале на партнерот како се чувствувате за него ? Кога е најдобро да се каже ?
Го чекам коњот прв да кажи ама не му текнува, а ако му кажам ќе рече само исто и јас, па ќе треба шамар да му залепам. Сериозна сум јас и ако искажувам нешто значи го мислам. Ако не не. Јарец сум и потешко ми оди ама ете секогаш кога сум сакала да му кажам или ќе ме изнервирал или ќе му звонел телефонот. Па и не сака да ми напише дека ме сака, глими лудило ццццЕе па штом така само ќотек за М.Б. И ќе се свести . Ја ќе го истепам..
Па греота девојката
Сеа малце писериозно..
Маче за ова сама треба да осетиш кога и на каков начин..
Јас никогаш не гледав колку време поминало.. Штом мислам дека треба кажувам и крај..
Ама чекај ти си подолго во врска и уште не си му кажала дека го сакаш.. Не си нормална
Го чекам коњот прв да кажи ама не му текнува, а ако му кажам ќе рече само исто и јас, па ќе треба шамар да му залепам. Сериозна сум јас и ако искажувам нешто значи го мислам. Ако не не. Јарец сум и потешко ми оди ама ете секогаш кога сум сакала да му кажам или ќе ме изнервирал или ќе му звонел телефонот. Па и не сака да ми напише дека ме сака, глими лудило цццц
Доста ми е познато ова.. Поќе и од инат не кажуваш
И да си ќутиш.. Остај го, само да знајш гарант и тој се мачи ..
Почекај тоа само ќе си дојде