Чет муабети (ти реков-ми рече)

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
1) ...the last chance you get to remember that you are not as good as the football team :(
2) типот шо рече дека би прифатил само ако the girl is hot, ме потсети на @Makedonec (злобниот) :zelen
Јас злобен??
Реков не сакам дебела партнерка за матура, не дека ги мразам дебелите. Брејјјј се ќе испревртат за да излезам злобен:DD

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@misterija ти препорачувам да го погледнеш филмот ,,hungry for change,, бидејки се интересираш за диети. Тој е еден од најдобрите документарни филмови, ако не и најдобар кој е поврзан со таа тема и здравиот начин на живот, во него зборуваат лекари, научници, нутриционисти и луѓе кои си го промениле животот од корен - луѓе кои имале преголема тежина, биле болни од рак и сл.
Всушност филмот ви го препорачувам на сите, ке ви отвори нови видици :)

• Ми се допаѓа
Реакции: misterija

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Заборави да каже дека треба да има најмалку 2-3 книги напишано.Зошто кога ќе ти трие сол на глава барем да знаеш и дека е пописмен од тебе освен тоа што е наведено погоре.
Никако не смее да е пописмен од мене. :nah
Напротив, писмен мушкарац тешко дека добива т.е. бара (првенствено) секс на прв состанок. Може само од Голубович некој цитат да извади.
Па, нешто тебра, знаш ме - знам те. Да покаже дека е мафијаш. Жене се ложе на мафијаше.
Вака писмен, што? Ќе цитира таму што читал, ко задњи лузер. :^)

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Арно има една узречица...нит се водат нит се тераат.
човек сака малку да се нашали а тие одма со црни мисли...бљак (facepalm)

khz777

Староседелец
20 септември 2014
105
69
1,028
31
Argentina, Buenos Aires
Арно има една узречица...нит се водат нит се тераат.
човек сака малку да се нашали а тие одма со црни мисли...бљак (facepalm)
Некои луѓе се склони кон негативни мисли .Тоа настанува ако во континуитет се користиш со таквите .Исто како што и мускулот колку повеќе го вежбаш станува се помоќен и помасивен исто е и со мислите.Се зависи од тоа како се тренираш самиот себе.

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
732
614
103
Да знаеш дека си во право...некои особи треба активно да поработат на своите црнобели мисли;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*